Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Ligue 1 care are mari probleme financiare din cauza coronavirusului: "Începând de luni, toată lumea va fi în şomaj parţial"

Clubul din Ligue 1 care are mari probleme financiare din cauza coronavirusului: "Începând de luni, toată lumea va fi în şomaj parţial"

Ligue 1

Comentarii

Laurent Nicollin, preşedintele clubului Montpellier, a anunţat că gruparea se va închide începând de luni, pentru 15 zile, din cauza lipsei de activitate şi de bani, în contextul epidemie de coronavirus, iar toţi angajaţii vor fi în şomaj parţial, informează lequipe.fr.

"Începând de luni, pentru 15 zile, clubul va fi închis şi toată lumea va fi în şomaj parţial. Din nefericire, nu putem face altceva. Nu sunt venituri finanaciare, nu există numerar. La finalul lunii martie, trebuie plătită toată lumea. Mai rămân două tranşe de primit din drepturile de televizare, care ar trebui vărsate la 5 aprilie şi 5 iunie, vom vedea dacă ne vor fi plătite sau nu.

Asta va fi important pentru că sunt sume mari, 300 de milioane de euro de împărţit între toate cluburile profesioniste franceze. Se spune că trebuie să fim plătiţi proporţional cu meciurile care s-au jucat, dar suntem la bunăvoinţa celor de la beIN şi Canal+", a declarat Laurent Nicollin.

După 28 de etape, Montpellier ocupă locul 8 în clasamentul Ligue 1.

Afla mai multe despre: laurent nicollin 

viewscnt
Articole similare