Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din play-off-ul Ligii 1 se mută pe noul stadion! "Ne gândim la cupele europene". Planurile echipei, dezvăluite de patron

Clubul din play-off-ul Ligii 1 se mută pe noul stadion! "Ne gândim la cupele europene". Planurile echipei, dezvăluite de patron

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a anunţat care sunt planurile clubului în perioada următoare. Omul de afaceri e fericit, după ce echipa din Sfântu Gheorghe şi-a asigurat într-o mare măsură prezenţa în play-off-ul Ligii 1.

VIDEO | Sepsi, aproape de calificare în play-off după 2-1 cu FC Botoşani

"Suntem foarte aproape, 95% e rezolvat play-off-ul, dar ne mai trebuie un punct. Matematic, poate două, dar am încredere în aceşti băieţi, pentru care am ţinut un discurs săptămâna trecută. Am cerut să mănânce iarba, azi au mâncat iarba în totalitate, au fost fantastici", a declarat patronul lui Sepsi. 

Sepsi e pe al patrulea loc în Liga 1, cu 43 de puncte, cu 10 mai puţine decât al treilea loc, U Craiova, şi cu şase peste locul al cincilea, pe care e FC Botoşani. 

Patronul lui Sepsi a anunţat că echipa va juca pe noul stadion în următorul sezon: "În această vară, în iunie-iulie, o să ne mutăm pe noul stadion. Deci sperăm ca în sezonul viitor, când începe campionatul, să fim pe noul stadion. Suntem departe de a naşte o nouă putere, dar ţelul nostru este locul trei sau patru. Mai sus nu avem cum, degeaba vorbim. Putem să spunem că nu ştiu ce... Nu avem material, cum se spune, şi nu avem banii necesari pentru a ne bate la campionat. Degeaba ne îmbătăm cu apă rece. Ne gândim la cupele europene, cum să nu", a mai spus Dioszegi. 

"Nimeni nu a vorbit nici măcar un cuvânt cu Dan Petrescu, nu ştiu de unde au scos că am vorbit cu Dan Petrescu. Noi avem un antrenor extraordinar (n.r. - Leo Grozavu) şi vrem să mergem mai departe cu el", Laszlo Dioszegi. 

Afla mai multe despre: stadion sepsisepsilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare