Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din România care l-a ofertat pe Cristi Săpunaru: ”A primit un mesaj din partea noastră. Ar fi ceva fantastic!” Cine vrea să dea lovitura

Clubul din România care l-a ofertat pe Cristi Săpunaru: ”A primit un mesaj din partea noastră. Ar fi ceva fantastic!” Cine vrea să dea lovituragalerie foto

Rapid

Comentarii

Cristian Săpunaru (35 de ani) va pleca în această iarnă din Turcia, iar pentru semnătura lui se luptă mai multe echipe din România, printre care şi Rapid. Pancu îşi aşteaptă fostul coleg la Rapid.

La reunirea lotului rapidist, Daniel Pancu a vorbit şi despre posibilitatea venirii lui Săpunaru la echipa din Liga a 2-a. Chiar dacă recunoaşte că nu a vorbit cu fostul internaţional român, tehnicianul este conştient de cât de importantă ar fi aducerea unui asemenea fotbalist. 

"De Cristi nu mai spun, ştiu că a primit şi un mesaj din partea clubului, ar fi ceva fantastic , de-a dreptul fantastic, nu ştiu care mai sunt planurile lui, eu nu am mai vorbit de ceva vreme cu el. Vă daţi seama că ar reprezenta o adevărată lovitură, în primul rând sportiv, după care nu mai spun din punct de vedere al suporterilor", a fost declaraţia lui Pancu. 

Cristian Săpunaru pleacă de la Denizlispor

Preşedintele clubului Denizlispor, Ali Cetin, a declarat, joi, că fundaşul Cristian Săpunaru se va despărţi de gruparea turcă, informează cotidianul Milliyet. Cetin a precizat că despărţirea va fi de comun acord cu jucătorul.

Potrivit presei din Turcia, Săpunaru nu s-a pregătit cu echipa în ultima perioadă, din cauza unei probleme medicale.

Cristian Săpunaru este legitimat la Denizlispor din iunie 2019. El a semnat atunci un contract pe un sezon, cu opţiune pentru încă unul.

Afla mai multe despre: sapunarupancusapunaru la rapid 

viewscnt
Articole similare