Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Ungaria a făcut anunţul despre Gică Hagi, antrenor în Ungaria. Prima reacţie aşteptată de fani | OFICIAL

Clubul din Ungaria a făcut anunţul despre Gică Hagi, antrenor în Ungaria. Prima reacţie aşteptată de fani | OFICIAL

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a rămas liber de contract, după ce i-a lăsat locul de pe banca Viitorului lui Ruben de la Barrera, iar "Regele" a primit o ofertă din partea Pescarei, pe care a refuzat-o. Au existat informaţii şi despre un presupus interes din Ungaria, dar conducerea lui Mol Fehervar a lămurit situaţia.

  • "Voiam puţină linişte, voiam să stau cu familia, mai vreau să stau şi eu cu copiii, îmi cresc copiii şi vreau să stau cu ei, să mai vorbesc. Chiar dacă a fost pandemia şi am avut timp să vorbesc, aş vrea şi eu să mă bucur puţin”, declara Gică Hagi pentru Telekomsport.ro, după ce a renunţat la banca tehnică a Viitorului. 

Anunţ oficial despre presupusa plecare a lui Gică Hagi în Ungaria, la Mol Fehervar

Prima echipă care l-a dorit pe Gică Hagi, în această perioadă, a fost Pescara, echipă din Serie B, dar conducătorul Viitorului a refuzat. În urmă cu o lună, au apărut informaţii despre intenţia premiereului maghiar, Viktor Orban, de a-l aduce pe Gică Hagi la Mol Vidi. 

Echipa maghiară i-ar fi propus lui Gică Hagi un salariu uriaş pentru această zonă a Europei. Este vorba despre două milioane de euro pe sezon. În plus, ar fi beneficiat de un buget generos de transferuri, care i-ar fi permis să aducă jucători buni. 

Între timp a apărut prima reacţie oficială a clubului Mol Vidi. Prin vocea directorului sportiv de la Mol Fehervar, Zoltán Kovács, conducerea a anunţat că nu e interesată de Gică Hagi: 

"Dacă un fost fotbalist uriaş alege să-şi facă reclamă sau dacă presa din România îi face reclamă, atunci e o onoare pentru clubul nostru. Şansele ca el să ajungă aici sunt zero, indiferent de cât de mult l-am iubit pe Hagi", a declarat oficialul lui Mol Fehervarv, conform Nemzetisport.hu.

În plus, Zoltan Kovacs l-a reconfirmat în funcţia de antrenor pe Gabor Marton. 

Gică Hagi a refuzat Pescara după plecarea de la Viitorul

Clubul italian i-a lansat o ofertă lui Gică Hagi, dar fostul decar al naţionalei României nu a fost impresionat de proiect. Aşa cum a anunţat în mai multe rânduri, Gică Hagi îşi doreşte o echipă care să se afle în prima ligă. În sezonul recent încheiat, Pescara abia s-a salvat de la retrogradarea în Serie C.

De-a lungul carierei, Gică Hagi a mai antrenat: România, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara, FCSB şi Viitorul. 

Ca antrenor, Gică Hagi a cucerit titlul, Cupa României şi Supercupa României cu Viitorul şi Cupa Turciei cu Galatasaray.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulmol fehervarplecare gica hagigica hagi viitorulgica hagi mol fehervarzoltan kovacs mol fehervargica hagi ungariaungarialiga 1 

viewscnt
Articole similare