Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul Dinamo ar putea să fie vândut. Administratorul judiciar al echipei a oferit ultimele detalii

Clubul Dinamo ar putea să fie vândut. Administratorul judiciar al echipei a oferit ultimele detalii

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are probleme financiare grave, iar la începutul acestui sezon a intrat în insolvenţă.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a dezvăluit că există un fond de investitori care sunt interesaţi să preia clubul, iar discuţiile ar fi într-un stadiu avansat. Mai mult decât atât, Zăvăleanu a spus că posibilii cumpărători au solicitat documente pentru a constata care este starea actuală a clubului.

”Trebuie să avem multă răbdare. Investitorii străini, care s-au declarat interesaţi de Dinamo, au solicitat documente pentru a vedea situaţia de club. Le-am pus la dispoziţie aceste materiale lămuritoare. Însă, cum v-am spus, este un proces de durată”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

În urmă cu câteva săptămâni, acelaşi Bogdan Zăvăleanu a dezvăluit că potenţialii cumpărători ai lui Dinamo sunt oameni de afaceri din Dubai. 

S-a lansat "Dinamo Win". Platforma inedită creată de fanii "câinilor"

Suporterii lui Dinamo nu se dau bătuţi: au lansat "Dinamo Win", o platformă prin care se poate achiziţiona orice produs.

Foştii mari dinamovişti s-au unit pentru a strânge bani să-şi salveze echipa de suflet. Suporterii au lansat o platformă prin care se pot cumpăra diferite produse, iar jumătate din bani vor ajunge în conturile lui Dinamo. De la eveniment nu a lipsit nici Dănciulescu, cel care şi-a vândut toate trofeele, ca să facă rost de bani pentru echipă. 

”Şi aş mai face asta de 100 de ori dacă aş mai avea ceva de dat. Nu mai am absolut nimic acasă, am dat tot, dar aş face orice pentru club şi pentru suporteri. Cel mai important e că echipa nu este lăsată să moară” , a spus Ionel Dănciulescu.

”Am intrat într-un proiect care se numeşte Dinamo Win. Platforma asta va fi atât de mare... E ceva unic în România, nu s-a mai făcut niciodată aşa ceva şi am încredere totală că putem ajuta clubul. 50% din încasările platformei se vor duce către club.

Toţi suporterii din toată ţara pot intra pe platforma aceasta, se abonează şi pot cumpăra absolut orice, de la produse alimentare, până la electrocasnice sau produse auto. Iar clubul va primi jumătate din încasări.

Dinamo, la ora actuală, are nevoie de investiţii ca să poată cumpăra jucători de valoare. Trebuie să aducem clubul Dinamo exact unde a fost. Mi-e foarte greu, pentru că sufletul meu a fost aici, numai eu ştiu câte am făcut pentru echipa asta” , a spus Giani Kiriţă.

Afla mai multe despre: dinamo-bogdan zăvăleanu-liga 1 

viewscnt
Articole similare