Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul l-a "împins" către FCSB, jucătorul a refuzat oferta uriaşă lui Gigi Becali: "N-am reuşit să-l convingem!"

Clubul l-a "împins" către FCSB, jucătorul a refuzat oferta uriaşă lui Gigi Becali: "N-am reuşit să-l convingem!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) l-a vrut pe Andrei Dumiter (22 de ani) la FCSB, însă fotbalistul de la Sepsi s-a opus transferului. Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Sepsi, a dezvăluit că şefii clubului l-au "împins" pe jucător către FCSB, însă Dumiter a rămas ferm pe poziţii şi a refuzat oferta lui Becali.

Dumiter a refuzat oferta uriaşă a lui Gigi Becali deşi a fost "împins" către FCSB: "N-am reuşit să-l convingem!"

FCSB a realiza deja mai multe transferuri importante pentru sezonul viitor din Liga 1, însă n-a reuşit să-l convingă pe Andrei Dumiter de la Sepsi să semneze. Gigi Becali l-a vrut pe Dumiter şi a discutat cu Sepsi, cu care a şi ajuns la un acord, dar în cele din urmă transferul nu s-a mai realiza deoarece Andrei Dumiter a refuzat oferta de la FCSB.

Într-o discuţie în exclusivitate cu Telekom Sport, Cornel Şfaiţer a dezvăluit că Sepsi l-a "împins" pe Andrei Dumiter să facă pasul către FCSB, însă s-a lovit de refuzul categoric al lui Dumiter. Deşi tot clubul a încercat să-l convingă, Sepsi i-a respectat, în cele din urmă, decizia lui Andrei Dumiter.

"Dumiter, îmi pare rău de el, că a avut toată susţinerea noastră, a tuturor celor din club, a staff-ului tehnic, a conducătorilor, a mea personală.  L-am sfătuit să facă pasul către FCSB, dar din păcate nu am reuşit să-l convingem. A fost decizia lui, este un jucător matur şi i-am respectat decizia", a spus Cornel Şfaiţer, pentru Telekom Sport.

  • 9 - nouă meciuri, un gol şi două pase de gol a strâns Andrei Dumiter pentru Sepsi în sezonul trecut
  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Dumiter în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Gigi Becali i-a oferit un salariu foarte mare lui Andrei Dumiter

Unul dintre cei mai buni jucători de la Sepsi în play-off-ul sezonului trecut, Andrei Dumiter a reuşit evoluţii foarte bune care i-au atras atenţia lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a dorit atât de mult pe Dumiter încât era gata să-i ofere un salariu de 10.000 de euro pe lună. În ceea ce o priveşte, Sepsi primea 350.000 de euro, dar şi 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Dumiter de la FCSB.

Afla mai multe despre: andrei dumiter fcsbfcsb andrei dumiter transfer fcsbcornel sfaiter transfer andrei dumitergigi becali andrei dumiter 

viewscnt
Articole similare