Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a reacţionat după ce echipa Juventus a fost amendată cu 10.000 de lei!

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a reacţionat după ce echipa Juventus a fost amendată cu 10.000 de lei!

Superliga

Comentarii

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a salutat, miercuri, decizia Comisiei de Disciplină a FRF de sancţionare a clubului Juventus Bucureşti şi a crainicului stadionului din Voluntari după incidentul de la meciul din urmă cu două zile.

“Conducerea clubului Sepsi OSK salută decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) cu privire la manifestările xenofobe înregistrate înaintea meciului Juventus Bucureşti – Sepsi OSK. Clubul nostru apreciază decizia federaţiei ca fiind justă, menită să facă ordine în fotbalul românesc. Drept urmare noi considerăm încheiat acest incident”, a notat Sepsi pe pagina oficială de Facebook.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, miercuri, ca gruparea Juventus Bucureşti să primească două amenzi, una de 5.000 de lei şi cealaltă de 10.000 de lei, ca urmare a incidentului de la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, la care la staţia de amplificare a stadionului a fost pusă o melodie cu versuri jignitoare la adresa ungurilor.

Clubul va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, şi anume penalitatea de 10.000 de lei.

În plus, directorul executiv al Juventus Bucureşti, Paul Terteleac, a primit un avertisment şi a fost penalizat cu 6.500 de lei, şi crainicul stadionului din Voluntari, Mihai Gheorghe, a primit avertisment şi a fost penalizat cu 2.500 de lei.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, luni, la Voluntari, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Juventus Bucureşti, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-out-ului Ligii I.

La partida de la Voluntari, înainte de startul jocului la staţia de amplificare a stadionului a fost pusă o melodie cu versuri jignitoare la adresa ungurilor.

FRF a reacţionat printr-un comunicat pe site-ul oficial, în care a condamnat "cu fermitate orice manifestări de xenofobie, şovinism şi intoleranţă" care se petrec pe stadioane.

Tot luni, directorul executiv al clubului Juventus Bucureşti, Paul Terteleac, a declarat că melodia jignitoare la adresa ungurilor, emisă de la staţia de amplificare a stadionului din Voluntari, a fost pusă de crainicul arenei, care este la al doilea meci al formaţiei din Colentina.

Marţi, Mihai Gheorghe, crainicul stadionului din Voluntari, a declarat că stick-ul cu melodia jignitoare la adresa ungurilor i-a fost dat de Paul Terteleac.

Juventus Bucureşti joacă meciurile de pe teren propriu pe arena echipei FC Voluntari, deoarece stadionul propriu nu este omologat pentru Liga I.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare