Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Clubul trebuia să îl susţină mai mult şi să îl lase să plece” Critici pentru Dinamo după ce Deian Sorescu a fost dat afară din lot de Mircea Rednic

”Clubul trebuia să îl susţină mai mult şi să îl lase să plece” Critici pentru Dinamo după ce Deian Sorescu a fost dat afară din lot de Mircea Rednic
Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) a luat decizia de a-l da afară din lot pe Deian Sorescu (24 de ani), fostul căpitan al echipei Dinamo. Sorescu va lipsi o săptămână de la antrenamente, conform deciziei "Puriului", care a fost dezamăgit de lipsa de implicare a jucătorului crescut la Timişoara.

Deian Sorescu îşi va lua o "vacanţă" de o săptămână, după ce Mircea Rednic a decis să-l dea afară de la antrenamente, potrivit ProSport. Mircea Rednic a anunţat că i-a dat o săptămână de "meditaţie" lui Sorescu, care l-a dezamăgit prin lipsa de implicare din ultimele meciuri.

Mario Nicolae a vorbit despre situaţia mijlocaşului de la Dinamo. 

„Era de aşteptat ca Deian Sorescu să nu mai aibă aceleaşi evoluţii. El era convins că va pleca până la sfârşitul perioadei de transferuri din această toamnă. Cred că la Dinamo sunt în continuare tensiuni foarte mari. Cât eram eu la club au fost doar simple discuţii pentru Sorescu. Să ştiţi că foarte multe cluburi îl doreau pe Deian pentru aportul său ofensiv.

A fost oferta de la Legia, cea de 350.000 de euro plus anumite bonusuri, apoi cei de acolo au spus că au ridicat cu mult propunerea iniţială. Mi-e greu să cred asta, pentru că banii urmau să vină tot de pe urma acelor bonusuri. Nu ştiu dacă a fost valabilă oferta şi din partea lui Gaziantep, cea de 700.000 sau 900.000 de euro. Eu dacă eram acolo îl lăsam pe Deian să plece, pentru că dacă într-adevăr a existat oferta asta din Turcia, el trebuia vândut.

Din păcate, nu ştiu ce propuneri vor veni în iarnă pe numele său, sunt sceptic. El e un băiat senzaţional, cu suflet mare şi clubul trebuie să îl susţină mai mult şi să îl lase să plece. Pentru binele jucătorului, dar şi al clubului, drumurile lui Sorescu şi cele ale lui Dinamo trebuiau să se despartă în această toamnă” a spus Mario Nicolae, la Realitatea Sportivă, despre Deian Sorescu care a fost dat afară din lotul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare