Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul uriaş renunţă la fotbalistul lui Liverpool pentru a-l TRANSFERA pe Ianis Hagi! Lovitura carierei pentru fiul "Regelui"

Clubul uriaş renunţă la fotbalistul lui Liverpool pentru a-l TRANSFERA pe Ianis Hagi! Lovitura carierei pentru fiul "Regelui"

Stranieri

Comentarii

Transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers e tot mai aproape. Presa din Scoţia anunţă că echipa antrenată de Steven Gerrard a luat o nouă decizie în acest sens, după ce a refuzat să-l păstreze pe jucătorul împrumutat de la Liverpool, Sheyi Ojo.

De-a lungul acestui sezon, Rangers şi-a întărit lotul cu Ryan Kent, Ianis Hagi, Florian Kamberi, Filip Helander, Andy King şi Sheyi Ojo. La finalul sezonului, conform footballinsider247, Rangers va renunţa la câţiva dintre ei, iar pe listă se află şi fotbalistul care aparţine de Liverpool, Sheyi Ojo, care poate evolua atât în banda stângă, cât şi în banda dreaptă. 

Rangers a refuzat să-l transfere definitiv pe Sheyi Ojo. Ianis Hagi a ieşit câştigător 

Deşi a fost unul dintre cei mai folosiţi fotbalişti ai lui Rangers de la startul sezonului, după venirea lui Ianis Hagi jucătorul englez a dispărut treptat din echipa de start: "La începutul sezonului, tânărul fotbalist a fost om-cheie în echipa din Glasgow, jucând în 15 din 16 meciuri. A marcat cinci goluri şi a oferit o pasă de gol. Totuşi, a dispărut din echipa de start şi a început să ia loc pe banca de rezerve. Mai mult, în ultimele şase meciuri a mai fost inclus în lot doar o dată.

Sheyi Ojo a fost înlocuit odată cu venirile lui Ianis Hagi şi Florian Kamberi, jucători care evoluează în bandă. Amândoi au avut impactul aşteptat. Clubul i-a găsit şi un înlocuitor. Prestaţiile lui Ianis Hagi, care e împrumutat, au demonstrat că românul poate face diferenţa", a scris sursa citată. 

În acest condiţii, se pare că transferul definitiv al lui Ianis Hagi e din ce în ce mai aproape. La finalul sezonului, Rangers va trebui să-i achite 5 milioane de euro lui Genk. 

Inclusiv presa din Belgia susţine că şansele ca Ianis Hagi să revină la Genk, în vara acestui an, sunt extrem de mici. "Genk trebuie să-şi ia gândul de la Ianis Hagi. Steven Gerrard face tot posibilul ca mijlocaşul român să rămână la Rangers şi în sezonul următor", se arată pe site-ul voetbalnieuws.be.

Ianis Hagi, transferat în vară. Lazio se bate cu Rangers pentru român

Totuşi, scoţienii vor avea concurenţă în privinţa semnăturii lui Ianis Hagi. Ultima echipă intrată pe fir pentru semnătura internaţionalului român e Lazio, liderul din Serie A, care a reuşit să o devanseze pe Juventus cu două puncte. Conform Corriere dello Sport, clubul din capitala Italiei a lansat prima ofertă către Genk pentru Ianis Hagi, dar italienii vor avea o misiune grea. 

În iarnă, Rangers a fost clubul care i-a întins o mână de ajutor lui Ianis Hagi, iar scoţienii au introdus în contractul cu jucătorul român şi clauza de cumpărare definitivă. Astfel, scoţeinii vor avea prima şansă pentru a obţine un contract pe următorii ani cu mijlocaşul. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi transfer rangersianis hagi laziorangerssteven gerrardianis hagiianis hagi imprumutianis hagi clauza de reziliere 

viewscnt
Articole similare