Experiențe împreună.
You are here:

Cluburile care au dat jucătorii la naţionala Under 21, calificată la Euro, au fost premiate de FRF. Ce au primit şcolile de fotbal şi cluburile

Cluburile care au dat jucătorii la naţionala Under 21, calificată la Euro, au fost premiate de FRF. Ce au primit şcolile de fotbal şi cluburile

Echipa națională

Comentarii

Fiecare club care a dat jucători la naţionala U21 a primit din partea FRF un cadou care să servească drept model pentru generaţiile următaore.

Fiecare club care a influenţat ascensiunea tricolorilor U21 care au contribuit în campania de calificare la Euro-2019 a primit machete cu jucătorul sau jucătorii în care au investit, informează FRF.

"Prin campania “Modele şi recunoştinţă”, Federaţia Română de Fotbal felicită şcolile de fotbal şi cluburile care pun preţ pe creşterea tinerilor, o strategie sănătoasă care ajută la dezvoltarea fotbalului românesc! (...) Astfel, copiii şi juniorii le vor putea admira şi vor privi cu ambiţie spre viitorul carierei lor. Au fost livrate 40 de machete cu 21 de jucători către 18 cluburi şi şcoli de fotbal. Campania va continua cu ceilalţi 13 tricolori U21 care au pus umărul la calificarea la Campionatul European Under 21 din această vară", se arată pe site-ul FRF.

Echipa naţionala Under 21 a României este calificată la turneul final al Campionatului European care se va disputa în această vară, în perioada 16-30 iunie, în Italia şi San Marino. 

viewscnt
Articole similare