Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cluburile de fotbal experte în marketing au pus ochii pe noua senzaţie din La Liga

Cluburile de fotbal experte în marketing au pus ochii pe noua senzaţie din La Liga

Manchester United

Comentarii

Real Madrid şi Manchester United, cluburile cu cel mai bun marketing la nivel mondial, sunt interesate de transferul fotbalistului sud-coreean, Kang-in Lee (Valencia)

Cel puţin asta susţine presa din Spania, care notează interesul formaţiei britanice pentru fotbalistul care a lăsat o bună impresie la primele sale apariţii în tricoul levantinilor.

Totodată, Real Madrid l-ar monitoriza atent pe Kang-in Lee, încă de acum doi ani, la iniţiativa lui Zinedine Zidane, scrie Diario Gol. 

Kang-in Lee are 19 ani şi s-a născut la Incheon. A ajuns la Valencia încă din 2011 şi este un produs al acestui club. Debutul şi l-a făcut în 2018, iar în acest sezon a bifat 8 meciuri pentru Valencia. În total, Kang-in Lee are 43 de meciuri la nivelul primei echipe şi două goluri marcate. Tatăl său a fost intstructor de taekwondo în Incheon şi s-a declarat un mare fan al lui Diego Armando Maradona. Kang-in Lee a debutat anul trecut în naţionala mare a ţării sale, pentru care a bifat patru meciuri. La nivel U20, Kang-in Lee a jucat 16 meciuri şi a marcat 7 goluri.

Afla mai multe despre: kang-in lee 

viewscnt
Articole similare