Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clujenii abia au promovat în L2, dar visează la prima ligă: "Fotbalul românesc trăieşte! Ne oprim doar în Liga 1"

Clujenii abia au promovat în L2, dar visează la prima ligă: "Fotbalul românesc trăieşte! Ne oprim doar în Liga 1"

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a obţinut promovarea matematică în Liga secundă, după un meci fără emoţii în faţa echipei secunde din Mediaş, 7-0

"E un sentiment aşa de mişto! M-am întors acasă cu gândul să promovăm şi-am făcut-o la pas. E o bucurie imensă în oraş şi în rândul suporterilor pentru că aici fotbalul nu a murit şi nu va muri niciodată! Voi rămâne la Cluj, nu voi pleca de la echipă! La anul, Liga 2 o să fie o adevărată forţă, cu echipe puternice, de tradiţie! Fotbalul românesc trăieşte, iar noi suntem bucuroşi că facem parte din el", spune George Florescu.

"M-am întors la U ca să ajungem în Liga 1. Am plecat din Liga 4, am făcut o oprire în Liga 3, dar acum suntem acolo unde ne doream. O să fie foarte greu la anul, o să fie o Liga a 2-a a echipelor de tradiţie. Dar vrem încă o promovare!", declară şi Gabi Giurgiu pentru Gazeta Sporturilor.

În cele 24 de meciuri jucate în acest sezon, Universitatea a înregistrat 20 de victorii, două egaluri şi două înfrângeri, fiind prima formaţie din Liga 3 care obţine matematic promovarea.

Afla mai multe despre: u clujpromovaremeciflorescugiurgiu 

viewscnt
Articole similare