Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clujenii acuză şi ei arbitrajul, după partida cu FCSB: ”La 1-0 am avut penalty clar la Peteleu”

Clujenii acuză şi ei arbitrajul, după partida cu FCSB: ”La 1-0 am avut penalty clar la Peteleu”

Superliga

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, în care Andrei Peteleu şi Mihai Pintilii au fost eliminaţi şi oaspeţii au egalat în minutul 90+1.

Rezultatul nu a mulţumit niciuna dintre părţi. FCSB putea ajunge pe primul loc dacă ar fi obţinut victoria, iar CFR Cluj s-ar fi distanţat şi mai mult în clasament. La finalul partidei, Bogdan Mara, directorul sportiv al ardelenilor, a considerat inechitabil rezultatul înregistrat pe tabelă, subliniind faptul că erorile de arbitraj au influenţat scorul final.

”Mi-e greu să spun că e echitabil când ne egalează în minutul 92. E al treilea meci în care conducem şi suntem egalaţi, ăsta este fotbalul din păcate.

Se vorbeşte despre arbitraj, cred că au fost greşeli de ambele părţi. Nu a fost un arbitraj cum a fost cel al lui Călin, într-o singură parte.

La 1-0 am avut penalty clar la Peteleu, iar la acel al doilea galben al lui Peteleu a fost henţ al Alibec mai întâi”, a declarat Bogdan Mara la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga cfr clujfcsbbogdan mara,  

viewscnt
Articole similare