Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clujenii au răbufnit după egalul de la Iaşi: "Ajunge! Nu vă mai bateţi joc de noi!"

Clujenii au răbufnit după egalul de la Iaşi: "Ajunge! Nu vă mai bateţi joc de noi!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, în deplasare, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, în direct la Telekom Sport.

"Prea uşor s-a dat penalty azi. Cu Viitorul a fost la fel. Nu vă mai bateţi joc de noi, ajunge! Dacă vreţi să daţi titlu altei echipe, spuneţi şi noi vom sta acasă. Nu a fost nimic nici săptămâna trecută, nici acum. Trebuie să aveţi un pic de respect. Haţegan e un arbitru foarte bun, dar tot timpul face greşeli împotriva noastră. Noi suntem suspendaţi când greşim, arbitrii ce păţesc? " - a spus Mario Camora la Telekom Sport. 

"Toată lumea a văzut că a fost o decizie incorectă. Mergem înainte. La Bucureşti vom juca pentru a câştiga. Nu vreau să vorbesc la cald pentru a nu spune vreo prostie. În această seară nu meritam să pierdem două puncte. Nu a fost niciun contact, chiar nu-mi dau seama de ce s-a dat penalty. Aseară a fost lovitură liberă la Benzar, care a căzut singur. Deciziile astea nu ne lasă să jucăm corect fotbal. Nu se decide titlul în următoarea etapă" - a spus George Ţucudean la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujpoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare