Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clujul fierbe! Se apropie o nouă gală incendiară de MMA, în direct pe Telekom Sport. Care sunt vedetele care vin în Ardeal

Clujul fierbe! Se apropie o nouă gală incendiară de MMA, în direct pe Telekom Sport. Care sunt vedetele care vin în Ardeal

Alte sporturi

Comentarii

La începutul lunii octombrie, Clujul devine centrul de greutate al României. Sala Horia Demian va găzdui a 31-a gală RXF, cea mai mare de arte marţiale mixte de la noi din ţară. Cei mai buni luptători vor fi la start.

Gala RXF 31 se anunţă cel puţin la fel de palpitantă pe cât a fost şi cea de la Bucureşti din urmă cu o lună şi jumătate. Vedeta Sandu Lungu "Muntele Bihorului" nu lipseşte de la start. Şi alte nume grele din nou generaţie vor fi la start. Corneliu Lascăr, Ion Surdu, Bogdan Barbu şi Florin Lupu vor fi între cei care vor arunca tribunele în aer pe 1 octombrie, în direct pe Telekom Sport.

Bogdan Barbu e între cei valoroşi luptători de MMA din România. E chiar deţinătorul a două centuri MMA. Un ajutor important în ascensiunea l-a avut Alina Aşchilean, iubita lui, campioană naţională la bodyfiness.

"Avem aceeaşi pasiune, suntem împreună la sală, ne antrenăm împreună, ne susţinem reciproc, e totul bine", spune Alina.



"Îmi dă putere când văd că trage cu mine, mă ajută şi mă susţine. Întotdeauna mă încurajează. Am momente ca orice om, când nu mai pot nici eu, nici psihic, iar ea e tot timpul lângă mine", a spus şi Bogdan Barbu.

Afla mai multe despre: mmagalatelekom sport 

viewscnt
Articole similare