Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CM 2018, ziua 14 | O nouă etapă nebună. Serbia - Brazilia 0-2 şi Elveţia - Costa Rica 2-2. Germania, OUT de la Cupa Mondială

CM 2018, ziua 14 | O nouă etapă nebună. Serbia - Brazilia 0-2 şi Elveţia - Costa Rica 2-2. Germania, OUT de la Cupa Mondialăgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Am avut parte de o nouă zi spectaculoasă în grupele Cupei Mondiale. A venit şi cea mai mare surpriză de până acum, eliminarea Germaniei, după eşecul cu 2-0 în faţa Coreei de Sud.

  • Am aflat încă două meciuri din optimi: Brazilia - Mexic şi Suedia - Elveţia (Detalii, AICI).
  • Reprezentativa Germaniei, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată de la Cupa Mondială după faza grupelor, fiind învinsă de Coreea de Sud, miercuri, cu scorul de 2-0, în ultima etapă a grupelor competiţiei din Rusia.
  • Suedia a trecut cu 3-0 de Mexic. Cu toate acestea mexicanii sunt cei care merg în optimile de finală graţie victoriei surprinzătoarea a Coreei de Sud în faţa Germaniei.
  • Brazilia s-a impus cu 2-0 în faţa Serbiei, rezultat în urma cărui vecinii noştri se întorc acasă. Brazilienii au făcut cel mai bun meci al lor de la această Cupă Mondială.
  • Elveţia s-a împiedicat cu Costa Rica, scor 2-2, dar merge în optimi. Costaricanii au înscris primele lor goluri la această Cupă Mondială.

LIVE BLOG | SERBIA - BRAZILIA 0-2 (Paulinho 36, Silva 68)

Serbia (4-2-3-1): Stojkovic - Rukavina, Veljkovic, Milenkovic, Kolarov - Matic, Milinkovic-Savic - Tadic, Ljajic, Kostic - Mitrovic
Brazilia (4-2-3-1): Alisson - Fagner, Miranda, Thiago Silva, Marcelo - Casemiro, Paulinho - Willian, Philippe Coutinho, Neymar - Jesus

LIVE BLOG | ELVEŢIA - COSTA RICA 2-2 (Dzemaili 31, Drmic 87 / Waston 56, Sommer aut. 90+3)
Elveţia
(4-2-3-1) Sommer - Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez - Behrami, Xhaka - Shaqiri, Dzemaili, Embolo - Gavranovic.
Costa Rica (3-4-2-1) Navas - Acosta, Waston, Gonzalez - Gamboa, Borges, Guzman, Oviedo - Colindres, Bryan Ruiz - Campbell.


Min. 90+4 Fluier final, Brazilia termină pe primul loc grupa, Elveţia - pe locul secund.


Min. 90+3 GOL COSTA RICA! Ruiz înscrie cel mai frumos penalty de la acest Mondial. Mingea a lovit transversala, a ricoşat în capul portarului şi apoi a intrat în plasă.


Min. 90+2 Încă un penalty pentru Costa Rica. De această dată, n-a mai fost anulat.


Min. 89 Emoţii la Elveţia - Costa Rica. Arbitrul a arătat penalty pentru Costa Rica, dar a revenit asupra deciziei după un off-side.


Min. 87 GOL ELVEŢIA! Drmic îşi aduce echipa în avantaj, după ce a reluat din prima o centrare de pe partea dreaptă.


Min. 83 Ocazie uriaşă pentru Brazilia. Willian avansează în viteză pe dreapta, centrează în careu, Neymar reia din voleu, mingea trece peste transversală. Dincolo, Costa Rica reuşeşte să reziste cu Elveţia.


Min. 72 Thiago Silva a devenit al doilea cel mai în vârstă brazilian care înscrie la Cupa Mondială, după Bebeto.


Min. 68 GOL BRAZILIA! Până la urmă, tot sud-americanii înscriu. A fost o centare din corner, Silva a venit la colţul scurt şi a reluat frumos cu capul.


Min. 65 Mitrovic ratează o nouă ocazie. Sârbii profită de pasul înapoi făcut de Brazilia şi presează.


Min. 61 Ocazie uriaşă pentru Serbia. Alisson respinge în faţă, mingea ajunge la Mitrovic, care trage într-un adversar, deşi poarta era goală. Sârbii sunt tot mai periculoşi.


Min. 55 GOL COSTA RICA! Centare din corner, Waston a reluat superb cu capul şi a marcat. Este un gol meritat de Costa Rica, echipă care a ratat o serie de ocazii în prima repriză. Costaricanii erau singurii de la această Cupă Mondială care nu reuşiseră să înscrie.


Min. 53 Şi înca una despre Coutinho... A înscris sau a dat pasă de gol în fiecare dintre cele 3 meciuri din grupă. Pentru Brazilia, doar Pele, în 1958, a mai reuşit asta.


Min. 46 Aşa cum spuneam, Cosmin Contra asistă la Serbia - Brazilia. Sârbii sunt în grupă cu România în Liga Naţiunilor.

 

En Moscú mirando Serbia-Brazilia.

A post shared by COsmin Gurita (@cosmin2contra) on


Min. 45+2 PAUZĂ la ambele meciuri. La aceste scoruri, Brazilia este pe primul loc şi Elveţia pe poziţia secundă. Mai jos aveţi situaţia în grupă.


Min. 44 Până acum, nu Neymar a fost cel mai bun jucător al Braziliei, ci Coutinho, care a contribuit la 3 dintre cele 4 goluri marcate de naţionala ţării sale.


Min. 39 Şi în acest meci, Neymar arată că are mari probleme cu echilibrul. :)


Min. 36 GOL BRAZILIA! Paulniho scapă într-o poziţie excelentă şi îl lobează pe portarul Serbiei.


Min. 35 O veste bună pentru brazilieni. Germania şi Brazilia n-au pierdut niciodat în aceeaşi zi, la Cupa Mondială.

Min. 31 GOL ELVEŢIA! Dzemaili a deschis scorul. Până la urmă, ocaziile s-au răzbunat. A fost o recentrare în mijlocul careului, Dzemaili a venit nemarcat şi a înscris cu un şut în forţă.


Min. 28 Se pare că, pentru Marcelo, a fost ultimul meci la această Cupă Mondială.


Min. 29 Jesus scapă în partea stângă, trimite la plimbare un adversar, însă şutul său este blocat.


Min. 25 Neymar trage surprinzător din unghi, la colţul lung, Stojkovic respinge în corner cu vârful degetelor.


Min. 19 Costa Rica nu glumeşte. Oviedo trage excelent spre colţul lung, Sommer respinge cu greu în corner. La Serbia - Brazilia, Neymar face spectacol cu tehnica sa, dar driblingurile sale sunt lipsite de eficienţă.


Min. 15 Statisticile confirmă începutul extraordinar pe care-l are Costa Rica. Din păcate, o victorie în această seară ar conta doar pentru palmares.


Min. 10 Elveţienii sunt în stare de şoc. Costa Rica a ieşit la joc şi sunt din ce în ce mai periculoşi. Colindres tocmai ce a lovit bara transversală, după un şut superb.


Min. 9 Probleme pentru Brazilia. Marcelo s-a accidentat şi va fi înlocuit cu Filipe Luis. Cât despre meci, a fost un nou atac periculos al Braziliei, dar tabela rămâne neschimbată.

Min. 6 Costa Rica a fost aproape să producă surpriza. Borges a reluat excelent cu capul, după o centrare, dar Sommer a reuşit să respingă. În partea cealaltă, sârbii au început să pună probleme.


Min. 2 Un prim atac al Braziliei. Coutinho încearcă şutul la poartă, însă trage direct în Jesus, care se afla în off-side.


Min. 2 Teoretic, Elveţia n-ar trebui să aibă probleme cu Costa Rica. Colegii lui Keylor Navas sunt singurii care n-au marcat la această Cupă Mondială.


Min. 1 Fluier de start. Vom afla adversarele Suediei şi Mexicului din optimile Cupei Mondiale. La acest meci asistă şi selecţionerul naţionalei României, Cosmin Contra, care va studia jocul Serbiei, adversara noastră din Liga Naţiunilor.



LIVE BLOG | COREEA DE SUD - GERMANIA 2-0

  • Coreea de Sud (4-2-3-1): Cho - Yong Lee, Yun, Hong, Young-gwon Kim - Jang, Jung, Koo - Lee Jae-sung, Moon, Son.
  • Germania (4-2-3-1): Neuer - Kimmich, Hummels, Sule, Hector - Khedira, Goretzka, Kroos - Reus, Werner, Ozil.

FINAL

Min. 90+7 - GOOOOOOOOL Coreea de Sud! Heung-Min Son face o cursă de 50 de metri şi trimte mingea în poarta goală.

Min. 90+4 - GOOOOOOL Coreea de Sud! Gol! Young-Gwon Kim a îndeplinit o simplă formalitate, după o pasă primită de la un adversar.

Min. 88 - Ocazie pentur Germania! Mesut Ozil centrează, Mats Hummels reia cu capul, dar mingea trece puţin peste poartă.

Min. 70 - Ocazie pentru Germania! Toni Kroos şutează în forţă, dar mingea sa trece puţin peste bara transversală.

Min. 48 - Ocazie imensă pentru Germania! O centrare execelentă îl găseşte foarte bine pe Leon Goretzka în careu, dar mingea expediată de acesta cu capul este respinsă în corner de Cho.

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 39 - Ocazie pentru Germania! Werner scapă spre poarta lui Cho, dar şutul său este blocat de un fundaş coreean. După executarea loviturii de la colţ, Hummels  ajunge în poziţie de finalizare după mai multe bâlbâieli în careu, dar portarul Cho iese foarte bine şi reţine balonul.

Min. 25 - Dublă ocazie pentru Coreea! Asiaticii pun tot mai multă presiune pe apărarea nemţilor.

Min. 19 - Ocazie imensă pentru Coreea de Sud! Woo-Young Jung trimite o ”torpilă” din lovitură liberă,  Manuel Neuer încercă să prindă balonul, dar îl scăpă în lateral. În cele din urmă portarul Germaniei izbuteşte să trimită mingea în corner.

Min. 10 - Ocazie pentru Germania! Joshua Kimmich trimite o centrare în careu, dar apărarea Coreei este la datorie şi reuşeşte să respinpă mingea.

Min. 1 - A început partida.

Fanii germani şi-au ocupat locurile în trimubă şi sunt pregătiţi să facă spectacol

LIVE BLOG |  MEXIC - SUEDIA 0-3

  • Mexic (4-2-3-1): Ochoa - Alvarez, Salcedo, Moreno, Gallardo, Layun, Guardado, Herrera, Vela, Lozano, Hernandez
  • Suedia (4-4-2): Olsen - Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson, Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg, Berg, Toivonen.

 

FINAL

Min 75 - GOOOOOOL Suedia! Alvarez Velazquez încearcă să respingă un  balon, dar luftează şi-l trimite fără să vrea cu mâna în poartă.

Min. 61 - Penalty pentru Suedia! Andreas Granqvist transformă cu siguranţă lovitura de la 11 metri.

Min. 50 - GOOOOOOOL Suedia!  Ludwig Augustinsson omul potrivit la locul potrivit. Singur în faţa porţii, suedezul scutură plasă.

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 45+2 - Ocazie mare pentru Suedia! Marcus Berg şutează puternic după o cursă individuală, dar mingea sa trece puţin pe lângă poarta apărată de Ochoa.

Min. 30 - Tensiuni pe teren. Suedezii cer penalty după o fază controversată petrecută în careul de 16 metri, însă arbitrul decide că nu se impune o lovitură de pedeapsă, după ce consultă VAR.

Min. 12 - Ocazie mare pentru Suedia! O centrare din corner îl găseşte foarte bine pe Marcus Berg  în interiorul careului. Şutul acestuia trece puţin pe lângă bara din stânga. 

Min. 1 - Aînceput partida. 

Naţionala Mexicului are nevoie de cel puţin un egal astăzi pentru a fi sigură de calificarea în optimi.


Situaţia în grupa E

Situaţia în grupa F

Totul despre CM 2018! Meciurile zilei, rezultate, clasamente grupe şi program complet

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cm 2018germaniabraziliagrupe cm 2018 

viewscnt
Articole similare