Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CM 2018, ziua 4 | Ziua surprizelor! Germania a pierdut cu Mexic, Brazilia a remizat cu Elveţia! Serbia, câştigătoarea zilei

CM 2018, ziua 4 | Ziua surprizelor! Germania a pierdut cu Mexic, Brazilia a remizat cu Elveţia! Serbia, câştigătoarea zileigalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Duminică am avut parte de cele mai mari surprize de până acum la CM 2018. Favoritele la trofeu Germania şi Brazilia s-au încurcat în compania unor echipe mult mai modeste. Nemţii au pierdut 0-1 cu Mexic, iar brazilienii au remizat la 1 cu Elveţia.

  • Serbia, adversara României în Liga Naţiunilor, a învins, la Samara, reprezentativa din Costa Rica, cu scorul de 1-0 (0-0), în etapa I a Grupei E.
  • Campioana mondială en titre Germania a fost învinsă, pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), în etapa I a Grupei F.
  • Brazilia a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, la Rostov, cu Elveţia, în etapa I a Grupei E. Au marcat Coutinho '20, respectiv Zuber '50.

Brazilia - Elveţia 1-1 (Coutinho 20 / Zumer 50)

Echipele de start

  • Brazilia (4-3-3) Alisson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Paulinho, Casemiro, Coutinho; Willian, Gabriel Jesus, Neymar.
  • Elveţia (4-2-3-1) Sommer; Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez; Behrami, Xhaka; Shaqiri, Dzemaili, Zuber; Seferovic.

Min. 90+4 - Final de meci. O nouă mare surpriză la CM 2018.

Min. 50 - GOOOOOL ELVEŢIA! Shaqiri execută perfect un corner, iar Zuber egalează cu o lovitură de cap bine plasată

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+2 - Finalul primei reprize

Min. 20 - GOOOOL BRAZILIA! Coutinho înscrie cu un şut fabulos de la marginea careului mare

Mni. 10 - Ritm alert de meci. Ambele echipe joacă ofensiv

Min. 1 - A început meciul


Germania - Mexic 0-1 (Lozano 33)

Echipele de start

  • Germania (4-2-3-1): Neuer; Kimmich, Hummels, Boateng, Plattenhardt; Khedira, Kroos; Muller, Ozil, Draxler; Werner.
  • Mexic (4-2-3-1): Ochoa; Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo; Herrera, Guadardo; Layun, Vela, Lozano; Hernandez.

Min. 90+3 - Final de meci la Moscova! Surpriză uriaşă

Min. 80 - Multă confuzie în jocul Germaniei. Oamenii din atac au expediat 25 de şuturi, însă multe dintre ele pe lângă poartă

Min. 60 - Gluma se îngroaşă pentru nemţi, care nu joacă deloc bine. 

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+2 - Finalul primei reprize

Min. 33 - GOOOOOL MEXIC! Acţiune superbă reuşită de mexicani, finalizată cu golul lui Lozano

Min. 5 - Start foarte alert de meci. Mexicanii joacă bine şi au deja primele ocazii la poarta lui Neuer

Min. 1 - A început meciul


Costa Rica - Serbia 0-1 (Kolarov 57)

Echipele de start:

Costa Rica: Navas - Gamboa, Acosta, Gonzalez, Duarte, Calvo - Venegas, Guzman, Borges, Ruiz - Urena. Selecţioner: Oscar Ramirez.
Rezerve: Pemberton, Moreira - Azofeifa, Bolanos, J. Campbell, Colindres, Gutierez, Oviedo, Smith, Tejeda, Wallace, Taston.

Serbia: Stojkovic - Ivanovic, Milenkovic, Toisc, Kolarov - Matic, Milivojevic - Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic - Mitrovic. Selecţioner: Mladen Krstajic.
Rezerve: Dimitrovic, Rajkovic - Grujic, Jovic, Kostic, Prijovic, Radonjic, Rodic, Rukavina, Spajic, Veljkovic, Zivkovic.

Min. 90+7 - Final de meci. Serbia bifează prima sa victorie la acest Mondial!

Min. 79 - Jocul s-a liniştit după ce sârbii au deschis scorul. Costaricanii n-au reuşit să-şi creeze nicio şansă mare de gol

Min. 57 - GOOOOOL SERBIA! Kolarov înscrie fabulos din lovitură liberă

Min. 50: Cea mai mare ocazie a părţii secunde, dar şi a întâlnirii, îi aparţine lui Mitrovic. După un un-doi cu Milinkovic-Savic, vârful sârb a rămas singur cu Keylor Navas, dar portarul lui Real Madrid a avut o intervenţie fantastică.

Min. 46: Se reia jocul. Serbia începe tare!

PAUZĂ la Samara, după una dintre cele mai echilibrate reprize de la acest Mondial.

Min. 43: FAZA MECIULUI! Foarfecă superbă a lui Milinkovic-Savic, Keylor Navas reuşeşte să pareze, dar mijlocaşul sârb a fost surprins şi de această dată în ofsaid.

Min. 39: Urena are o şansă bună, din marginea careului de 16 metri, dar se lasă pe spate şi şutează mult peste poarta lui Stojkovic.

Min. 27: Ratare mare şi pentru Serbia, mai exact a lui Milinkovic-Savic. Fotbalistul evaluat de Lazio la peste 100 de milioane de euro, care ratase singur cu portarul, a fost, însă, salvat de fanion. A fost ofsaid.

Min. 20: Douăzeci de minute scurse pe Cosmos Arena din Samara. Costa Rica a început mai bine, dar sârbii au preluat, uşor, uşor, controlul jocului.

Min. 12: Ocazie uriaşă a Costa Ricăi! Fundaşul central Geancarlo Gonzalez a ratat incredibil cu capul, trimiţând peste poartă deşi era nemarcat în careul de şase metri advers. Colegii săi şi-au pus mâinile în cap.

Min. 3: Ritm alert în acest început de meci, cu câte o acţiune periculoasă de fiecare parte.

Min. 1: A început meciul. Sârbii evoluează în echipament complet alb, iar Costa Rica, în tricouri roşii şi şorturi albastre.

UPDATE: Nemanja Matic, un tip relaxat. Costa Rica şi Serbia pornesc balul de azi, de la 15:00.

 

 

Tomorrow is a big day for @fudbalskisavezsrbije family 

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

 

UPDATE: Omul care i-a adus Germaniei titlul mondial din 2014, cu un gol înscris în minutul 113 al finalei cu Argentina, se gândeşte la colegi, chiar dacă nu face parte din lotul pentru turneul din Rusia.

 

 

UPDATE: Campionii mondiali en titre au intrat în febra debutului la turneul final din Rusia. Germania întâlneşte Mexic, de la 18:00.

 

 

UPDATE: În 2014 ajuta la înfrumuseţarea străzilor Braziliei, astăzi îşi va reprezenta ţara la Cupa Mondială. Este vorba despre Gabriel Jesus, care a avut parte de o transformare spectaculoasă în ultimii patru ani.

 

 

Până la meciurile lor însă, începem ziua cu duelul Costa Rica - Serbia, de la ora 15:00. Costaricanii au ajuns până în faza sferturilor de finală la precedentul Mondial, în vreme ce sârbii revin la această competiţie după o absenţă îndelungată.

De la ora 18:00 avem Germania - Mexic. Dacă Joachim Low nu l-a convocat pe Leroy Sane pentru că acesta nu ar fi dat maximum pentru echipa naţională, selecţionerul Mexicului a luat la Mondial nouă jucători care au petrecut timp de 24 de ore cu prostituate cu doar o zi înaintea plecării lotului spre Rusia.

Brazilia - Elveţia se joacă de la ora 21:00. Brazilienii vor să facă uitată umilinţa trăită pe propriul teren la ediţia din 2014, când Germania i-a învins cu 7-1 în semifinale, iar Olanda a trecut de ei cu 3-0 în finala mică. 

15:00 COSTA RICA - SUEDIA

  • Costa Rica (5-4-1): Navas; Gamboa, Gonzalez, Acosta, Duarte, Oviedo; Bolanos, Guzman, Borges, Campbell; Urena
  • Serbia (4-2-3-1): Stojkovic; Rukavina, Ivanovic, Tosic, Kolarov; Matic, Milinkovic-Savic; Tadic, Ljajic, Kostic; Mitrovic

18:00 GERMANIA - MEXIC

  • Germania (4-2-3-1): Neuer; Kimmich, Boateng, Hummels, Hector; Khedira, Kroos; Reus, Muller, Draxler; Werner
  • Serbia (4-3-3): Ochoa; Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo; Herrera, Guardado, Santos; Vela, Lozano, Jimenez

21:00 BRAZILIA - ELVEŢIA

  • Brazilia (4-3-3): Alisson; Marquinhos, Miranda, Danilo, Marcelo; Casemiro, Paulinho, Coutinho; Willian, Neymar, Gabriel Jesus
  • Elveţia (4-2-3-1): Sommer; Schar, Akanji, Lichtsteiner, Rodriguez; Behrami, Xhaka; Shaqiri, Dzemaili, Zuber; Embolo

Totul despre CM 2018! Program meciuri, rezultate, clasamentele celor opt grupe şi televizări

Cele mai recente ştiri le găseşti pe categoria Campionat Mondial 2018

Multă voie bună în lotul Braziliei înaintea meciului cu Elveţia

Nemţii au arătat pe reţelele de socializare că sunt pregătiţi pentru debutul cu Mexic. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: braziliagermaniacm 2018campionat mondial 2018 

viewscnt
Articole similare