Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CM de handbal masculin, la Telekom Sport! Spania a spart gheaţa, Germania a câştigat un meci la ”masa verde” Rezultatele zilei VIDEO

CM de handbal masculin, la Telekom Sport! Spania a spart gheaţa, Germania a câştigat un meci la ”masa verde” Rezultatele zilei VIDEO

Handbal

Comentarii

Campionatul mondial de handbal masculin a oferit o nouă zi plină la Telekom Sport.

Spania a spart gheaţa şi a obţinut prima victorie de la Campionatul Mondial de handbal. Povestea meciului cu Brazilia era să se repete însă şi în faţa Poloniei. Ibericii au condus ostilităţile în prima parte a confruntării, iar în startul reprizei a doua s-au distanţat la cinci goluri. Jocul le-a scăpat însă din mână şi polonezii au întors meciul. Finalul s-a jucat pe contre, iar Spania s-a impus în cele din urmă cu 27 la 26.

Ungaria a avut de îndeplinit o simplă formalitate în faţa naţionalei care în primul meci a reuşit contraperformanţa să marcheze doar patru goluri într-o repriză. De această dată, uruguayenii s-au descurcat onorabil şi şi-au dublat zestrea de goluri. Ungaria s-a impus cu 44 la 18.

Germania a câştigat la masa verde partida cu naţionala din Capul Verde de la Campionatul Mondial de handbal. Africanii, care au făcut deplasarea în Egipt doar cu 11 jucători, nu s-au mai putut prezenta după ce alte două cazuri pozitive au fost descoperite în lot. Echipa nu a putut alinia numărul minim de jucători, iar organizatorii au dat victorie cu 10-0 pentru nemţi.

Rezultatele zilei

Qatar - Japonia 31-29
Angola - Croaţia 20-28
Argentina - Bahrain 24-21
Capul Verde - Germania 0-10
Tunisia - Brazilia 32-32
Congo - Danemarca 19-39
Polonia - Spania 26-27
Ungaria - Uruguay 44 - 18

Afla mai multe despre: cm de handbal 

viewscnt
Articole similare