Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CM Handbal 2019 | Rusia ne-a oprit din drumul spre finală la EURO 2018. E vremea revanşei! Cum pregăteşte naţionala partida cu rusoaicele. Începe duminică, la ora 08:00, în direct la Telekom Sport

CM Handbal 2019 | Rusia ne-a oprit din drumul spre finală la EURO 2018. E vremea revanşei! Cum pregăteşte naţionala partida cu rusoaicele. Începe duminică, la ora 08:00, în direct la Telekom Sport

Handbal

Comentarii

Naţionala feminină de handbal continuă drumul către turneul preolimpic de la anul, cu cele trei meciuri din grupa principală, a Mondialului din Japonia. E doar o zi de pauză până la primul meci, cu Rusia, aşa că pregătirile sunt în toi.

România - Rusia, prima partidă din grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal din Japonia se dispută duminică dimineaţă, de la ora 08:00, în direct la Telekom Sport 1. Naţionala lui Ryde are doar o zi la dispoziţie să pregătească jocul cu Rusia, o naţionala cu care româncele şi-au împărţit victoriile la ultimele întâlniri directe oficiale. Au fost patru meciuri în ultimii patru ani - România a câştigat două partide, iar rusoaicele două. 

Anul trecut, la Euro 2018, naţionala antrenată atunci de Martin Ambros, a pierdut în faţa Rusiei, în semifinale, scor 22-28. Ulterior, România s-a clasat pe locul 4 după ce a pierdut şi cu Olanda. 

Deşi pornesc cu şansa a doua, româncele îşi doresc revanşa în meciul de duminică dimineaţa. Trag tare în sala de forţă ca să fie în formă la ora jocului.

La sală au mers şi jucătoarele care au evoluat mai puţinîn partida cu Ungaria. Trebuie să fie gata oricând Tomas Ryde va avea nevoie de ele. 

S-a trecut apoi la analiza meciului cu Rusia. Ryde pregăteşte meciul cu fiecare jucătoare în parte.

E timp şi de zâmbete la şedintele de pregătire. România nu a fost între primele trei favorite din grupă la calificarea în faza următoare a competiţiei. 

Programul complet al României în grupa principală

  • Duminică, 8 decembrie, 08:00 - România - Rusia, Telekom Sport 1
  • Marţi, 10 decembrie, 13:30 - România - Suedia, Telekom Sport 1
  • Miercuri, 11 decembrie, 11:00 - România - Japonia, Telekom Sport 1

Grupa principală II

1. Spania  4 p

2. Rusia 4p

3. Muntenegru 4p

4. Suedia 2p

5. România 0p

6. Japonia  0p

Afla mai multe despre: handbalromaniamondialjaponiarusia 

viewscnt
Articole similare