Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

COD ROŞU la Germania - România. Cea mai caldă zi a anului în Italia: peste 40 de grade la ora meciului! FRF face plângere la UEFA

COD ROŞU la Germania - România. Cea mai caldă zi a anului în Italia: peste 40 de grade la ora meciului! FRF face plângere la UEFA

Echipa națională

Comentarii

Semifinala Europeanului de tineret dintre Germania şi România se va juca joi, 27 iunie, pe stadionul Renato dall'Ara, din Bologna, de la ora 19:00.

Programarea partidei a fost făcută ieri, la miezul nopţii, după încheierea ultimelor meciuri din faza grupelor. UEFA a motivat alegera oraşului Bologna pentru duelul dintre Germania şi România prin faptul că celălalt stadion desemnat pentru faza semifinalelor, cel din Reggio Emillia, este prea mic pentru  numărul mare de suporteri români.



Însă ora disputării partidei i-a deranjat pe oficialii FRF, care au anunţat că vor face o sesizare la UEFA. Lovitura de start se va da la ora locală 18:00 (19:00, ora României), când caldura va fi insuportabilă. De altfel, în Bologna,  ziua de joi ar fi cea mai caldă din acest an. Meteorologii se aşteaptă la maxime de 39 de grade în termometre şi o temperatură resimţită de peste 42 de grade.

Şi pentru fani va fi o încercare destul de grea pentru că stadionul din Bologna nu are acoperiş pe nici una dintre tribune.

Cealaltă semifinală, Spania - Franţa, se joacă tot joi, dar de la ora 22:00.

Programul tricolorilor înainte de semifinala România - Germania

Marţi, o parte din lot a rămas la Grand Hotel Forli în programul de refacere, iar ceilalţi jucători s-au antrenat pe stadionul din Meldola

La ora 16:30, România părăseşte cantonamentul de la Forli şi se va îndrepta spre Bologna, urmând să fie cazată pentru zilele următoare la Hotel Novotel Fiera.

Miercuri, de la 18:30, se va desfăşura conferinţa de presă dinaintea semifinalei Campionatului European, iar de la 19:15 are loc antrenamentul oficial, ultima şedinţă de pregătire pentru confruntarea cu Germania, pe Stadionul Dall’Ara din Bologna.
 

Afla mai multe despre: romania u21meci 

viewscnt
Articole similare