Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coechipiere astăzi, adversare mâine! CSM Bucureşti pregăteşte meciul cu Rostov, ultimul înaintea CM de Handbal: "Ele au mai mult de pierdut decât noi"

Coechipiere astăzi, adversare mâine! CSM Bucureşti pregăteşte meciul cu Rostov, ultimul înaintea CM de Handbal: "Ele au mai mult de pierdut decât noi"

Handbal

Comentarii

Vicecampioana României le va întâlni pe rusoaice în ultimul meci al primei faze a grupelor Ligii Campionilor.

După ce au fost învinse de Esbjerg, Neagu & Co încearcă să îşi facă viaţa uşoară în următoarea fază a competiţiei. De rezultatul partidei retur cu Rostov depinde punctajul cu care CSM intră în grupele principale. 
 
"Suntem mereu pregătite de luptă, nici nu se pune problema. Cred că toată lumea îşi va pune inima în acest meci, toate vom da totul şi nu avem... de fapt, avem anumite lucruri de pierdut, dar ele au mult mai multe de pierdut faţă de noi. Deci cred că ar trebui să mergem la victorie. Cred în echipa mea şi cred că vom merge acolo să dăm 100%" declară Carmen Martin înaintea jocului din Rusia. 
 
După acest joc handbalistele CSM-ului vor ajunge la naţionale pentru a pregăti CM din Japonia. Acolo, Carmen Martin şi Itana Grbic vor fi adversarele tricolorelor. Antrenor secund al muntenegrencelor este chiar Adi Vasile. 
 
"Abia aşteptăm, suntem cu toate entuziasmate. Grupa este dificilă, avem inclusiv România printre adversare. Mă bucur să mă reîntâlnesc cu fetele, dar va fi foarte greu. Bineînţeles că Adi este foarte important la echipa naţională. Cred că avem şi o şansă în plus, pentru că le cunoaşte pe fete. Suntem fericite pentru că este parte a echipei naţionale a Muntenegrului, alături de Per Johansson. Cred că sunt cuplul perfect" a declarat Itana Grbic. 

 

Afla mai multe despre: carmen martinitna grbicliga campionilorcsm bucureştirostov 

viewscnt
Articole similare