Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coechipieri la Rangers, rivali la naţionale! Steven Davis despre Ianis Hagi: "E un pericol mare pentru noi"

Coechipieri la Rangers, rivali la naţionale! Steven Davis despre Ianis Hagi: "E un pericol mare pentru noi"
Comentarii

Steven Davis, internaţional nord-irlandez, este coechipier cu Ianis Hagi la Rangers.

Mijlocaşul originar din Ballymena spune că abia aşteaptă întâlnirea cu Hagi Jr, dar recunoaşte că românul este un real pericol pentru poarta echipei sale naţionale:

"Abia aştept să îl văd pe Ianis, este un jucător cu un mare potenţial şi care poate aduce foarte multă calitate în joc, iar dacă va juca va fi un jucător periculos pentru noi" a mărturisit Davis.

"Nu ştiu foarte multe lucruri despre România. Ştiu doar despre echipa României informaţiile pe care le-am acumulat în urma analizei video ale adversarului" a mai declarat mijlocaşul care a mai trecut pe la Aston Villa, Fulham sau Southampton.

Davis este decarul lui Rangers şi a glumit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu România, mărturisind că nu va renunţa la acest număr: "Ianis va trebui să mai aştepte, înţeleg legătura specială pe care o are acest număr şi cu tatăl lui. Este un jucător foarte bun şi un coechipier foarte bun, vom vedea ce va urma" a mai spus nord-irlandezul cu 117 selecţii la echipa reprezentativă.

"Nu am pus niciun pariu cu Ianis, evident că amm vorbit despre acest joc în care  vom fi adversari. Este o şansă uriaşă pentru el, este un jucător nou în angrenajul echipei naţionale de seniori" a încheiat el.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare