Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coincidenţe "stranii" observate de Contra la meciurile vitale jucate de România în Liga Naţiunilor. Reacţia avută în legătură cu presupusa ofertă "de milioane" primită

Coincidenţe "stranii" observate de Contra la meciurile vitale jucate de România în Liga Naţiunilor. Reacţia avută în legătură cu presupusa ofertă "de milioane" primită

Echipa națională

Comentarii

Cu puţin timp înainte de starul partidei Muntenegru - România, scor 0-1, din Liga Naţiunilor, în media din România a apărut zvonul că selecţionerul Cosmin Contra ar fi dorit pe banca tehnică a grupării saudite Al Nassr.

Conform informaţiilor publicate, Contra avea pe masă un contract cu multe zerouri din partea formaţiei care tocmai îl demisese pe Jose Daniel Carreno.

Intrat în direct la Telekom Sport, selecţionerul României a comentat informaţiile, pe care le-a dezminţit, precizând că i se pare "straniu" faptul că astfel de "bombe" apar în presă chiar înainte de confruntări importante ale tricolorilor. Contra a amintit şi de un episod petrecut înainte de confruntarea cu Serbia, de la Bucureşti, când în presă au apărut informaţii privind un presupus conflict al acestuia cu atacantul Claudiu Keşeru.

"E straniu că în ziua meciului a apărut zvonul că m-am certat foarte rău cu Keşeru şi că a fost scandal la Mogoşoaia, chiar în ziua meciului cu Serbia. Şi ce noroc pe mine că în ziua meciului decisiv cu Muntenegru eu am primit oferta de la nu ştiu ce echipă...", a declarat Contra pentru Telekom Sport.

România a încheiat Grupa 4 din Liga C pe locul doi, după Serbia, iar la tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2020 va fi repartizată în urna a patra.

Afla mai multe despre: contraromanialiga natiunilor. 

viewscnt
Articole similare