Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colaborarea cu Gică Hagi l-a marcat definitiv. Bogdan Stelea: "Nu mai lucrez niciodată cu foştii colegi"

Colaborarea cu Gică Hagi l-a marcat definitiv. Bogdan Stelea: "Nu mai lucrez niciodată cu foştii colegi"
Comentarii

Fostul portar al "Generaţiei de Aur", Bogdan Stelea, a recunoscut că experienţa de antrenor principal de la Viitorul Constanţa, unde l-a avut ca patron pe fostul său coleg de generaţie, Gheorghe Hagi, a fost una care l-a marcat şi pe care nu ar vrea să o mai retrăiască vreodată.

Pe 30 iunie 2014, Bogdan Stelea era prezentat ca noul antrenor principal al celor de la Viitorul Constanţa, într-o prezetare oficială în care era investit şi Narcis Răducan, în postura de director general. La acea vreme, lotul Viitorului era format din jucători extrem de tineri, cu o medie de vârstă puţin peste 20 de ani, iar lucrurile nu au mers foarte bin pentru cei doi, în special pentru Bogdan Stelea. A rezistat doar patru cinci partide, patru în campionat (două egaluri şi două înfrângeri) şi unul în Cupa României (victoriel la penalty-uri).

După eşecul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-2, Bogdan Stelea a fost înlăturat de la echipă, şi după cum timpul lasă să se observe, nu chiar în cei mai prieteneşti termeni. Bogdan Stelea a vorbit despre acest episod la Prosport Live, unde a recunoscut că şi-a promis să nu mai lucreze vreodată cu foştii săi colegi de generaţie, unde sentimentele de prietenie se amestecă cu interesele de afaceri, şi pot apărea conflicte.

"Nu o să mai lucrez cu foşti colegi de la naţională. Asta am decis când am plecat de la Viitorul. E mai bine aşa, nu trebuie să te implici într-o afacere când eşti implicat emoţional cu colegii tăi. Se amestecă lucrurile şi nu e bine”, a spus Bogdan Stelea la ProSport LIVE.

  • 91 de meciuri are Bogdan Stelea la echipa naţională a României
  • 124 de meciuri are Gheorghe Hagi la echipa naţională a României

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare