Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Colaborarea cu Ion Ţiriac la Dinamo? Mai faceţi stadionul împreună?” Reacţia lui Mircea Lucescu

”Colaborarea cu Ion Ţiriac la Dinamo? Mai faceţi stadionul împreună?” Reacţia lui Mircea Lucescu

Fotbal

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) a fost prezent, miercuri, la Gala Sportului Românesc şi a fost întrebat care este stadiul discuţiilor cu miliardul Ion Ţiriac, pentru revitalizarea clubului Dinamo Bucureşti.

În urmă cu câteva zile, Mircea Lucescu a recunoscut că ar fi dispus să investească la Dinamo cu o singură condiţie: să se construiască noul stadion.

De asemenea, dacă va răsări o nouă bijuterie în locul vechii arene, şi alţi oameni potenţi financiar, în frunte cu Ion Ţiriac, ar fi dispuşi să investească

Mircea Lucescu a ezitat să dezvolte ”subiectul Dinamo”

Reputatul tehnician a fost chestionat pe subiectul Dinamo, la Gala Sportului Românesc, însă s-a ferit să ofere alte detalii despre intenţiile sale.

(n.r. cum rămâne colaborarea cu domnul Ţiriac, mai faceţi stadionul?) Nu ştiu, haideţi să discutăm de altceva acum, gata, mulţumesc!”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, legenda sportului românesc

În cadrul aceleiaşi gale, Mircea Lucescu a fost premiat cu trofeul acordat legendelor din sport, pe care l-a primit chiar din partea bunului său prieten, Ion Ţiriac.

Am spus că sportul a evoluat mult, a devenit o artă. Faptul că această festivitate a avut loc în Ateneu, arată cât de aproape e sportul de artă. Poate, în momentul de faţă, începe să treacă peste prin dificultatea extraordinară care există pentru a fi campion.

Văzând ce s-a petrecut în seara asta, văzând pe scenă foşti campioni mondiali, europeni, care au devenit conducători în federaţiile respective şi care dincolo de priceperea lor, aduc multă pasiune, dorinţă extraordinară de a reînnoda victoriile pe care noi le-am avut în trecut, pentru că victoria e importantă doar dacă mai aduce victorii, nu întâmplătoare.

Faptul că am primit acest premiu a fost o surpriză extrem de plăcută, mai ales că mă leagă de Ţiriac admiraţia fantastică pe care o am faţă de el, pentru tot ce a făcut în sport, la toate nivelele”, a completat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescuion tiriac 

viewscnt
Articole similare