Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colac de salvare pentru "renegatul" lui Zidane. Luka Jovic e dorit de unul dintre granzii din Premier League

Colac de salvare pentru "renegatul" lui Zidane. Luka Jovic e dorit de unul dintre granzii din Premier League

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic (22 de ani) se îndreaptă cu paşi lenţi, dar siguri, spre plecarea de la Real Madrid. Fotbalistul adus de Florentino Perez în schimbul a 60 de milioane de euro nu l-a convins pe Zinedine Zidane (48 de ani), iar acum se află pe lista mai multor cluburi importante din Europa, printre care Arsenal.

La Arsenal, Mikel Arteta, antrenorul tunarilor îl percepe drept înlocuitorul perfect pentru Pierre-Emerick Aubameyang, în cazul în care acesta va pleca, scrie AS. Aubameyan se află la final de contract, înţelegerea sa cu Arsenal urmând să expire în vara lui 2021. Dacă nu-l vând acum, cei de la Arsenal ar putea să-l piardă gratis în 2021.

Jovic e soluţia perfectă pentru Arsenal, având în vedere vârsta fragedă şi potenţialul pe care îl are vârful de atac sârb. Transferat în vara lui 2019 de la Eintracht Frankfurt la Real Madrid, Jovic n-a reuşit să-i ia ochii lui Zidane, iar concurenţa cu Karim Benzema s-a dovedit a-i fi fatală. Atacantul mai e dorit şi de Napoli.

Luka Jovic a strâns doar 770 de minute în 24 de meciuri din toate competiţiile la Real Madrid, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două pase de gol.

  • 32 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Luka Jovic în acest moment, potrivit Transfermarkt, la jumătate faţă de cea din momentul sosirii la Real Madrid

Afla mai multe despre: luka jovicarsenalreal madrid 

viewscnt
Articole similare