Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coleg nou pentru Şumudică şi Isăilă | Ciprian Panait se întoarce în Arabia Saudită! Antrenorul a semnat cu Al Batin

Coleg nou pentru Şumudică şi Isăilă | Ciprian Panait se întoarce în Arabia Saudită! Antrenorul a semnat cu Al Batin

Stranieri

Comentarii

Tehnicianul de 42 de ani a ajuns astăzi la un acord cu Al Batin, formaţie pe care a mai antrenat-o şi în trecut şi pe care a salvat-o de la retrogradare sezonul trecut cu două etape înainte de final.

"Sunt fericit să revin în iarbă, acolo unde mă simt cel mai bine şi le mulţumesc celor de la Al Batin că au avut încredere în mine. Avem mult de muncă, este un campionat puternic, cu echipe care s-au întărit serios în ultimele luni şi trebuie să facem tot ce ţine de noi pentru o clasare cât mai bună. Nu va fi deloc uşor, dar provocările îmi plac cel mai mult şi sunt sigur să o să ne iasă totul perfect", a declarat antrenorul pentru GSP.
 
În acest moment formaţia lui Panait, Al Batin, este pe locul 13 în campionatul Arabiei Saudite cu 18 puncte. Echipa lui Şumudică, Al Shabab este pe 3 cu 37 de puncte, în timp ce Al Ahli, formaţia lui Stanciu e pe 4 cu 36 de puncte. Al Hazem e pe 12 în campionat cu Isăilă la cârma echipei.
 
"Marius Şumudică şi Daniel Isăilă sunt doi antrenori foarte buni pe care îi cunosc şi care sunt extrem de pasionaţi de meserie. Le doresc succes tuturor şi abia aştept să-i întâlnesc pe toţi acolo. Important e să fim sănătoşi, să muncim cât mai bine şi să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem", a mai spus antrenorul de 42 de ani.
 

Afla mai multe despre: ciprian panaital batindecizietransfercontractmarius sumudicaisailabudescustaciugaman 

viewscnt
Articole similare