Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colegii îi spun deja "Giovinco" lui Mitriţă! "I se lipeşte mingea de picior!" VIDEO | Cum i-a impresionat Mitri pe americani

Colegii îi spun deja "Giovinco" lui Mitriţă! "I se lipeşte mingea de picior!" VIDEO | Cum i-a impresionat Mitri pe americani

Stranieri

Comentarii

Alexandru Mitriţă şi-a sărbătorit ziua de naştere pe terenul de fotbal şi a marcat la debutul în tricoul cu New York City, în remiza cu AIK Stockholm, scor 1-1.

Mijlocaşul român a fost titularizat de tehnicianul Domènec Torrent în ziua în care a împlinit 24 de ani şi a făcut un meci bun, reuşind şi singurul gol al formaţiei din MLS, în minutul 50.

La final, mijlocaşul finlandez Alexander Ring a vorbit despre modul în care Mitriţă s-a adaptat la noua echipă şi a dezvăluit că noua poreclă a acestuia e Giovinco, fotbalistul preferat al fostului mijlocaş al Craiovei.

"Fanii o să il placa mult de tot. Prin modul în care joacă, va avea publicul la picioare. Câtiva dintre jucători au glumit pe seama lui, poreclindu-l "Giovinco". Chiar seămană cu el puţin. Mingea i se lipeşte de picior, ia decizii bune la timp şi e un transfer foarte bun pentru noi. Îl cunosc de doar câteva zile, dar pot să vă spun că e cu siguranţă un băiat de treaba. E puţin timid, dar e normal, probabil, abia a venit. Sunt convins că se va integra perfect în grup şi că fanii din MLS îl vor iubi", a declarat Ring la finalul partidei.


Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare