Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colegul lui Radu Drăguşin, de negăsit! A fugit din Italia, iar clubul nu ştie când sau dacă revine

Colegul lui Radu Drăguşin, de negăsit! A fugit din Italia, iar clubul nu ştie când sau dacă revine

Serie A

Comentarii

Mohamed Ihattaren, fotbalist cedat de Juventus la fel ca şi Drăguşin, la Sampdoria, refuză să se prezinte la antrenamentele echipei antrenate de Roberto DAversa.

Mohamed Ihattaren a fost transferat de Juventus şi era anunţat ca un jucător de mare viitor. Olandezul cu origini marocane nu a apucat să joace în Serie A în acest sezon, iar după ce a fost convocat la naţionala de tineret a Olandei, el nu s-a mai prezentat la Samdporia şi nu a revenit în Italia. Mai mult, cotidianul AS care citează football-italia.net anunţă că Ihattaren nici măcar nu răspunde la telefon.

Italienii au anunţat zilele trecute că Mohamed Ihattaren ar fi fost văzut în apropiere de casa părinţilor săi din Olanda.

Zvonurile indică şi faptul că Ihattaren vrea să renunţe la acordul său cu Mino Raiola, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu mai vrea să se prezinte la antrenamentele Sampdoriei.

Una dintre marile promisiuni ale fotbalului olandez

Mohamed Ihattaren s-a născut la Utrecht şi a debutat în 2019 la prima echipă a lui PSV Eindhoven.

Internaţional de tineret olandez, Ihattaren este una dintre marile promisiuni ale fotbalului din această ţară. Juventus l-a transferat în vară şi l-a împrumutat pentru o stagiune la Sampdoria pentru ca jucătorul să poată evolua meci de meci.

Un mijlocaş rapid şi foarte tehnic, Ihattaren a fost comparat de multe ori cu Memphis Depay. Poate evolua în orice poziţie ofensivă

  • 10 goluri a marcat Ihattaren pentru PSV Eindhoven
  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a fotbalistului în acest moment

 

Afla mai multe despre: ihattarendrăguşinsampdoriaserie a 

viewscnt
Articole similare