Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colegul lui Ronaldo de la Juventus, declaraţii surprinzătoare: "Cristiano, te urâm pentru cum arăţi şi pentru cum mergi". Ce s-a întâmplat apoi

Colegul lui Ronaldo de la Juventus, declaraţii surprinzătoare: "Cristiano, te urâm pentru cum arăţi şi pentru cum mergi". Ce s-a întâmplat apoi

Serie A

Comentarii

Într-un nou interviu acordat după ce s-a recuperat în urma infectării cu coronavirus, Paulo Dybala, a susţinut că s-a înşelat în privinţa colegului său de la Juventus, Cristiano Ronaldo.

Atacantul din Argentina a avut curajul să-i recunoască lui Cristiano Ronaldo că nu este bine văzut în Argentina. Totuşi, Dybala şi-a schimbat părerea despre atacantul portughez: “Cristiano, în Argentina te urâm puţin din cauza modului în care arăţi, pentru modul în care te comporţi şi pentru cum mergi. Adevărul e că m-am înşelat. În realitate am întâlnit altă persoană”, a recunoscut Dybala. 

Paulo Dybala a fost al treilea jucător infectat cu coronavirus de la Juventus, după Daniele Rugani şi Blaise Matuidi. Atacantul clubului bianconero se simte bine acum, însă a povestit că nu este de joacă cu acest virus.

Atacantul argentinian a acordat un interviu pentru canalul de YouTube al lui Juventus în care a vorbit despre clipele grele prin care a trecut: "Aveam simptome puternice. Abia puteam să respir, nu puteam să fac nimic după cinci minute. Mă dureau muşchii", a spus Dybala.

Decarul de la Juventus şi-a liniştit însă fanii şi a spus că el şi iubita lui se simt mult mai bine acum: "Acum pot să mă mişc mai bine, să merg şi să mă antrenez. Din fericire, eu şi Oriana ne simţim mai bine".

 

Afla mai multe despre: ronaldodybala 

viewscnt
Articole similare