Experiențe împreună.
You are here:

Colegul lui Ronaldo de la Juventus, declaraţii surprinzătoare: "Cristiano, te urâm pentru cum arăţi şi pentru cum mergi". Ce s-a întâmplat apoi

Colegul lui Ronaldo de la Juventus, declaraţii surprinzătoare: "Cristiano, te urâm pentru cum arăţi şi pentru cum mergi". Ce s-a întâmplat apoi

Serie A

Comentarii

Într-un nou interviu acordat după ce s-a recuperat în urma infectării cu coronavirus, Paulo Dybala, a susţinut că s-a înşelat în privinţa colegului său de la Juventus, Cristiano Ronaldo.

Atacantul din Argentina a avut curajul să-i recunoască lui Cristiano Ronaldo că nu este bine văzut în Argentina. Totuşi, Dybala şi-a schimbat părerea despre atacantul portughez: “Cristiano, în Argentina te urâm puţin din cauza modului în care arăţi, pentru modul în care te comporţi şi pentru cum mergi. Adevărul e că m-am înşelat. În realitate am întâlnit altă persoană”, a recunoscut Dybala. 

Paulo Dybala a fost al treilea jucător infectat cu coronavirus de la Juventus, după Daniele Rugani şi Blaise Matuidi. Atacantul clubului bianconero se simte bine acum, însă a povestit că nu este de joacă cu acest virus.

Atacantul argentinian a acordat un interviu pentru canalul de YouTube al lui Juventus în care a vorbit despre clipele grele prin care a trecut: "Aveam simptome puternice. Abia puteam să respir, nu puteam să fac nimic după cinci minute. Mă dureau muşchii", a spus Dybala.

Decarul de la Juventus şi-a liniştit însă fanii şi a spus că el şi iubita lui se simt mult mai bine acum: "Acum pot să mă mişc mai bine, să merg şi să mă antrenez. Din fericire, eu şi Oriana ne simţim mai bine".

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe