Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colegul lui Teja de la juniori, preferatul fanilor din 2002-2004, se ia de Becali: "Patronul greşeşte, nu aşa se ia titlul!"

Colegul lui Teja de la juniori, preferatul fanilor din 2002-2004, se ia de Becali: "Patronul greşeşte, nu aşa se ia titlul!"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Marian Aliuţă dă şanse mici celor de la FCSB să câştige campionatul în acest sezon. Principala problemă depistată este chiar omul care deţine echipa şi modul său de a conduce clubul.

Marian Aliuţă a cucerit titlul în 2001 cu Steaua şi îşi aduce aminte că Becali punea presiune şi în urmă cu 18 ani, dar Victor Piţurcă era cel care făcea ca impactul să fie mai mic în vestiar. 

"În perioada când jucam eu, am avut şi noi momente proaste, dar eram certaţi în vestiare, se făceau şedinţe, dar în afară, în public, nu eram certaţi. Nu era cum e acum, să intre peste echipă, exista linişte, stabilitate, jucam în Ghencea, exista Steaua nu FCSB. Piţurcă decidea tot în perioada aia."a declarat Aliuţă pentru Telekom Sport. 

Aliuţă nu vede ca pe o întâmplare că FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015, iar acum, la fel ca sezonul trecut, ea început play-off-ul în postura de urmăritoare a CFR-ului. 

"Există şanse să câştige campionatul, dacă ar câştiga toate meciurile, şi au jucători care pot face diferenţa. În momentul de faţă, eu cred că patronul greşeste. Trebuie să lase echipa exact cum a promis antrenorului, că îl va lăsa până la sfârşitul sezonului. Trebuie să îi lase în pace, atât timp cât nu există linişte la echipă, nici nu poţi să ai rezultate.a declarat Aliuţă pentru Telekom Sport. 

Aliuţă a fost coleg la juniorii Stelei cu Mihai Teja şi Alin Stoica. 

"Din punctul meu de vedere nu poţi să mai dai 100%, iar la Steaua, echipa în ultimii ani s-a jucat sub presiune, şi nu sub presiunea suporterilor aşa cum eram noi învăţaţi, sub presiunea patronului, care este foarte grea pentru unii jucători. Şi eu dacă eram jucător, şi pot să zic că aveam personalitate, în momentul în care te ceartă în public şi spune că te dă afară, e greu să te concentrezi."

În 2004, Aliuţă a răscumpărat o clauză de 150.000 de dolari pentru a deveni liber de contract. Mijlocaşul era nemulţumit că nu se mai regăsea printre titularii roş-albaştrilor şi a mers la Rapid. A simţit o diferenţă mare între stilul lui Becali şi cel al lui Geroge Copos. 
 

"La Rapid, nu se băga foarte mult. Copos venea cu o zi înainte de meci, la masa de seară, venea la cină, dar întreba cum stăm cu cartonaşele. Deşi avea foarte mulţi ani în fotbal, nu prea se pricepea, dar nu punea presiune, avea o educaţie.a declarat Aliuţă pentru Telekom Sport. 

Pe final de carieră, în perioada 2007-2008, Aliuţă a avut parte de alţi doi finanţatori cu personalitate. Marian Iancu şi Adrian Porumboiu. 

"Amândoi erau mai vulcanici, dar amândoi cu suflet bun, aveau sufletul bun şi chiar au băgat bani. Eu am prins o perioadă bună şi la Timişoara, dar şi la Vaslui." a declarat Marian Aliuţă la Telekom Sport

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: aliutabecalipiturcaporumboiucoposrapid 

viewscnt
Articole similare