Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colentina petrece. Juventus Bucureşti, prima victorie din 2018: ”E bucurie mare. Cred că putem să ne salvăm de la retrogradare!”

Colentina petrece. Juventus Bucureşti, prima victorie din 2018: ”E bucurie mare. Cred că putem să ne salvăm de la retrogradare!”

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti a reuşit a doua victorie din acest sezon şi prima din acest an, 1-0 cu ACS Poli Timişoara. Jucătorii lui Marius Baciu sunt în culmea fericirii şi sunt încrezători că se pot salva de la retrogradare.

Pentru prima dată în acest sezon, Juventus Bucureşti nu mai ocupă ultima poziţie în clasament. Gaz Metan are însă un meci în minus. Totuşi, jucătorii lui Marius Baciu sunt acum foarte încrezători că se pot salva de la retrogradare. Virgil Drăghia spune că această victorie poate însemna foarte mult la calculul final:

”Bucurie mare, da. Şi sperăm să continuăm cu victoriile, să ne luptăm pentru fiecare punct cum am făcut-o şi azi şi cu siguranţă, daca vom avea atât şi ne vom dori la fel de mult, o să ne salvăm. Cu această victorie ne apropiem şi mai mult de obiectivul nostru”, a declarat Virgil Drăghia pentru Telekom.

Robert Elek, cel care a marcat după mai bine de un an, spune că a fost o perioadă urâtă pentru el, dar victoria cu ACS Poli îi dă noi speranţe: ”Îmi găsesc cuvintele greu, pentru că am avut un an foarte greu. Am avut o accidentare urâtă. Am lipsit foarte mult, dar ne bucurăm toţi pentru această victorie. Am suferit mult, dar suntem foarte bucuroşi că am reuşit să câştigăm. Da, ştiu, n-am marcat de 10 meciuri. Echipa n-a marcat de 10 meciuri. Noi ne bucuram de această victorie, luăm totul pas cu pas şi sperăm să scoatem maximum din fiecare meci”, a spus Robert Elek.

În schimb, antrenorul Marius Baciu a avut un discurs mult mai echilibrat şi spune că Juventus a avut şi şansă cu ACS Poli: ”Mă bucur foarte mult şi chiar felicit jucătorii pentru efort, pentru că la fiecare meci şi-au dorit foarte mult. Am avut şi mare şansă azi, pentru că puteam primi gol. Suntem o echipă în formare care ne dorim foarte multe. Ne-am bazat foarte mult pe organizarea jocului şi mă bucur că n-am primit gol şi azi Dumnezeu ne-a ajutat şi am marcat, dar puteam şi primi. Una peste alta, mă bucur că noi, în acest play-out ne vom bate la fiecare meci, vom vedea ce va fi”.

Afla mai multe despre: juventus bucurestivirgil draghiarobert elekacs poli timisoara 

viewscnt
Articole similare