Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colonie de români la Liverpool? Trei jucători din Liga 1, pe lista lui Klopp! "Noul Haaland există şi poate veni din România"

Colonie de români la Liverpool? Trei jucători din Liga 1, pe lista lui Klopp! "Noul Haaland există şi poate veni din România"

Superliga

Comentarii

Trei fotbalişti români din Liga 1, doi dintre ei de la FCSB, au fost propuşi la Liverpool.

Este vorba despre trei fotbalişti ofensivi: Dennis Man şi Florinel Coman, de la FCSB, respectiv Valentin Mihăilă, de la Universitatea Craiova.

Liverpool.com, site dedicat fanilor de pe Anfield, a întocmit o listă cu fotbalişti de mare perspectivă, care vin din ţări aflate în creştere din punct de vedere fotbalistic şi pot reprezenta soluţii pentru antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp. Printre aceste ţări se numără şi România, în opinia englezilor.

Dennis Man, Florinel Coman (ambii de la FCSB) şi Valentin Mihăilă (U Craiova), în fruntea propunerilor pentru Liverpool

"Liverpool ştie că următorul Erling Haaland există şi poate fi găsit în patru ţări aflate în dezvoltare", titrează site-ul Liverpool.com, care îi pune pe Dennis Man, Florinel Coman şi Valentin Mihăilă în fruntea listei cu propuneri pentru Jurgen Klopp.

"Haideţi să începem în România, de unde se trag Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu. Dennis Man este o tânără extremă care a atras atenţia prin performanţele avute în prima ligă a României. Man are doar 21 de ani şi a fost un titular obişnuit pentru FCSB - fosta Steaua Bucureşti - de când a ajuns în capitala României, în 2017. Deşi este încă tânăr, Man a jucat câte 24, 33, respectiv 16 meciuri în ultimele trei sezoane. Jucând în flancul drept, a marcat câte zece, nouă, respectiv şase goluri în acele trei sezoane. Ca un atacant direct, care marchează multe goluri, el ar putea reprezenta proiectul perfect de dezvoltare pentru Klopp.

Apoi, mai este coechipierul său Florinel Coman, internaţional sub 21 de ani al României. Coman a împlinit 22 de ani în aprilie şi a strâns trei selecţii pentru România. De-a lungul ultimelor două sezoane la FCSB, Coman, care joacă de regulă în partea stângă, dar poate evolua şi în dreapta şi în centru, a adunat 22 de goluri şi 13 assist-uri. În acest an, în mai puţin de 2.000 de minute, a avut cifre de-a dreptul remarcabile: 11 goluri şi opt assist-uri.

În final, un alt marcator, cu toate că este puţin mai tânăr decât cuplul de la FCSB, Valentin Mihailă poate fi o bună investiţie. Deşi a împlinit 20 de ani în februarie, el are deja două sezoane întregi la nivel de primă echipă, adunând 29, respectiv 21 de apariţii în ultimele două sezoane pentru Universitatea Craiova", mai scrie site-ul Liverpool.com.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare