Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Comando" pentru FCSB! FOTO | Contra şi Mutu au ajuns la Roma, iar în tribune şi-au anunţat prezenţa şi Chiricheş şi Lobonţ

"Comando" pentru FCSB! FOTO | Contra şi Mutu au ajuns la Roma, iar în tribune şi-au anunţat prezenţa şi Chiricheş şi Lobonţgalerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB e la un pas de o calificare istorică în optimile Europa League. De la 20:00. elevii lui Dică o vor întâlni pe Lazio, în direct la Telekom Sport 1, iar victoria din tur, scor 1-0, le dă mari speranţe într-o calificare.

Pe Stadio Olimpico vor fi şi Cosmin Contra şi Adrian Mutu, veniţi special pentru a-i urmări la lucru pe jucătorii aflaţi în vederile echipei naţionale, iar roş-albaştrii vor fi susţinuţi şi de cei mai importanţi jucători români din Serie A.

Vlad Chiricheş va fi pe stadion la ora partidei, iar alături de fundaşul lui Napoli se va afla şi Bogdan Lobonţ, portarul legitimat la marea rivală a lui Lazio, AS Roma.

Cosmin Contra şi Adrian Mutu au ajuns deja la Roma şi s-au întâlnit cu echipa Telekom Sport care a făcut deplasarea în capitala Italiei.



Cei doi s-au întâlni şi cu agentul Pietro Chiodi (foto. alături de Adrian Mutu), care îi reprezintă pe cei patru jucători ai FCSB care au venit de la Viitorul: Florinel Coman, Florin Tănase, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mutucontrafcsblaziochiricheslobont 

viewscnt
Articole similare