Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comentariu dur despre Răzvan Marin, în presa din Olanda: ”12 milioane de euro irosite cu el”. Românul a fost rezervă şi cu Chelsea

Comentariu dur despre Răzvan Marin, în presa din Olanda: ”12 milioane de euro irosite cu el”. Românul a fost rezervă şi cu Chelsea

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin n-a jucat nici în Chelsea Ajax, scor 4-4, în grupele Ligii Campionilor şi sunt în Olanda tot mai multe voci care susţin că este un transfer ratat.

Internaţionalul român a fost transferat în vară de Ajax, de la Standard, contra unei sume importante: 12,5 milioane de euro. Misiunea lui Răzvan Marin era să acopere golul lăsat la mijloc de plecarea lui Frenkie de Jong la FC Barcelona. Însă mijlocaşul de 23 de ani n-a reuşit până acum să se impună şi are parte de tot mai multe critici.

Răzvan Marin a fost doar rezervă cu Chelsea, la Londra, şi Willem Vissers, un ziarist olandez, susţine că deja sunt mulţi care-l consideră un transfer ratat:

”Da, îţi este dor de un Frenkie de Jong, care întotdeauna joacă cu zâmbetul pe buze, la propriu şi la figurat. Veltman se descurcă bine şi acum, dar nu este ca De Ligt. Altfel, ar fi plecat la Juventus la 19 ani. Echipa a crescut anul trecut, bazându-se pe jucători din propria academie. Acum, au investit enorm, ceea ce uneori funcţionează, alteori nu. Uită-te la Răzvan Marin. S-a spus deja că au fost irosite 12 milioane de euro cu el”, a comentat Willem Vissers, ziaristul volkskrant.nl care a însoţit-o pe Ajax la Londra, pentru meciul cu Chelsea.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare