Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Comisarul” e foc şi pară, după o nouă înfrângere a Concordiei: ”Am dormit în apărare, n-am înţeles cum am luat ultimul gol”

”Comisarul” e foc şi pară, după o nouă înfrângere a Concordiei: ”Am dormit în apărare, n-am înţeles cum am luat ultimul gol”

Concordia Chiajna

Comentarii

CSM Poli Iaşi a învins-o clar pe Concordia Chiajna, scor 3-1, iar atmosfera în lotul ilfovenilor este una destul de proastă. După o serie neaşteptată de victorii, Concordia a început să piardă pe bandă rulantă

”Mă aşteptam să vină şi o perioadă mai proastă, după acele victorii la rând. Au intervenit şi accidentările, iar în ultimele meciuri a trebuit să schimb formula şi s-a văzut. Am crezut că putem să facem faţă şi în Cupă şi în campionat, a fost o alegere neinspirată, iar acum plătim pentru acest program dificil.

Am forţat pe final egalarea, dar am dormit în apărare, iar la ultima fază e de neînţeles ce s-a întâmplat în apărare şi am primit şi al treilea gol.

Ştiam forţa ofensivă a celor de la Iaşi, i-am analizat bine, tocmai din acest motiv poate că noi ne-am apărat mai mult. Sper ca până la ora meciului cu FCSB să recuperăm fotbaliştii accidentaţi şi să avem o prestaţie mai bună”, a spus Ion Moldovan la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ion moldovanconcordia chiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare