Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Comisarul" se întoarce! Varianta găsită de şefii Chiajnei după demiterea lui Badea

"Comisarul" se întoarce! Varianta găsită de şefii Chiajnei după demiterea lui Badea

Concordia Chiajna

Comentarii

După ce Ionuţ Badea a fost sacrificat, conducerea Concordiei i-a oferit postul de antrenor lui Edi Iordănescu. Acesta a refuzat propunerea, iar interimar a fost numit Ion Moldovan.

Ionuţ Badea a rezistat opt etape pe banca celor de la Concordia Chiajna. Pe loc retrogradabil, ilfovenii au schimbat antrenorul. S-au înţeles pentru rezilierea contractului cu fostul secund al naţionalei imediat după înfrângerea cu Sepsi. Şi la fel de repede au încercat să îi găsească un înlocuitor.

Au încercat să îl convingă pe Edi Iordănescu să preia echipa însă au fost refuzaţi, aşa cum s-a întâmplat şi cu cei de la FC Voluntari atunci când au negociat cu Iordănescu jr. 

Cei de la Chiajna au avut şi variante de rezervă, dar Vasile Miriuţă nu a fost tentat să revină pe banca tehnică a alb-verzilor. Aşa că până la urmă şefii Chiajnei i-au oferit echipa lui Ion Moldovan cel care a pregătit Concordia şi sezonul trecut. El a fost chiar cel înlocuit de Ionuţ Badea în primăvară pentru a-i salva pe ilfoveni de la retrogradare. 

 

Afla mai multe despre: ion moldovanconcordia chiajnaionuţ badeaedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare