Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comisia de Disciplină a amânat decizia. Dinamo - Craiova se dispută cu spectatori

Comisia de Disciplină a amânat decizia. Dinamo - Craiova se dispută cu spectatori

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină a amânat pentru săptămâna viitoare decizia în privinţa incidentelor care au avut loc la meciul dintre FC Viitorul şi Dinamo, încheiat cu victoria echipei lui Hagi cu 5-0.

În aceste condiţii, partida din etapa a doua a Ligii I, Dinamo - Universitatea Craiova, se va disputa cu spectatori pe Arena Naţională. În urma incidentelor de la Ovidiu, Dinamo ar fi putut juca cel puţin un meci cu porţile închise.

În minutul 67 al partidei FC Viitorul - Dinamo, la scorul de 3-0 pentru gazde, fanii dinamovişti au intrat în teren şi au întrerupt meciul pentru 24 de minute. 

  • Dinamo - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

În plus, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a fost suspendat două jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 320 de lei, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu Chindia Târgovişte.

Andrei Patache, de la FC Botoşani, eliminat la meciul cu Astra, a primit o suspendare de două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.

Afla mai multe despre: hagiviitoruldinamo 

viewscnt
Articole similare