Experiențe împreună.
You are here:

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat sancţiunile de după meciurile din etapa a XVI-a a Ligii 1! Chindia şi Craiova, bune de plată

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat sancţiunile de după meciurile din etapa a XVI-a a Ligii 1! Chindia şi Craiova, bune de plată

Liga 1

Comentarii

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiuni pentru Laurenţiu Corbu, Tiberiu Căpuşă şi Alexandru Creţu după eliminările de la partidele din etapa a XVI-a a Ligii 1.

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat sancţiunile de după meciurile din etapa a XVI-a a Ligii 1

Deciziile comisiei sunt următoarele:

AFC Chindia Târgovişte vs. FC Rapid 1923 - Eliminări Corbu Nicolae Laurenţiu, Căpuşă Tiberiu Ionuţ - În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Corbu Nicolae Laurenţiu (AFC Chindia Târgovişte) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei; În baza art .63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul Căpuşă Tiberiu Ionuţ (AFC Chindia Târgovişte) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

ACS Campionii FC Argeş vs. Universitatea Craiova  - Eliminare Creţu Alexandru   - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Creţu Alexandru (Universitatea Craiova) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

În etapa a XVI-a a primului eşalon, Chindia şi FC Rapid au remizat, scor 2-2, iar FC Argeş a învins cu 3-2 Universitatea Craiova. Corbu a fost eliminat în minutul 33, iar Căpuşă a primit cartonaş roşu în minutul 45+2 al partidei Chindia – Rapid, după două galbene. La meciul FC Argeş – Universitatea Craiova, Creţu a fost eliminat în minutul 12.

viewscnt
Articole similare