Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comisia de Disciplină a FRF va analiza acuzaţiile de rasism de la meciul Chindia - FC Hermannstadt

Comisia de Disciplină a FRF va analiza acuzaţiile de rasism de la meciul Chindia - FC Hermannstadt

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF va analiza la 23 aprilie acuzaţiile de rasism de la meciul Chindia - FC Hermannstadt, din prima etapă a play-out-ului Ligii I.

"Eliminare Romario Santos Pires (FC Hermannstadt) – Se citează în faţa Comisiei: arbitrul Adrian Cojocaru, al patrulea oficial Iulian Dima, jucătorul Adrian Piţian şi jucătorul Romario Santos Pires. Termen 23.04.2021, ora 12.00", a anunţat lpf.ro.

Fotbalistul echipei Hermannstadt, Romario Pires, l-a acuzat de rasism pe jucătorul Chindiei Târgovişte, Andrei Piţian, sâmbătă, la finalul meciului contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii I.

Chindia s-a impus cu scorul de 2-0, iar Pires susţine că a fost ţinta rasismului lui Piţian.

“Fix după meci eram pe teren, îi salutam pe băieţii de la Chindia. A coborât acel băiat şi a imitat o gorilă spre mine. Eu sunt de 9 ani în România şi e prima dată când mi se întâmplă aşa ceva. Sunt foarte trist pentru ce s-a întâmplat.

Am luat eu roşu şi eu nu pot să înţeleg asta. Eu ştiu ce înseamnă maimuţoi. Eu nu vreau să fac pe victima. Eu sunt pe teren şi pot să am orice reacţie dacă asta nu depăşeşte limita. Te poţi bucura, dar eu nu cred că am depăşit limita niciodată!

Eu nu aveam de ce să îl înjur.. Din contră, eu îi salutam pe băieţii de la Chindia, eu îi cunosc pe mulţi de acolo. Nu aveam de ce să înjur pe un băiat aşa din senin..”, a declarat Romario Pires la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: chindiahermannstadt 

viewscnt
Articole similare