Experiențe împreună.
You are here:

Comisia de Disciplină a sancţionat Sepsi, pe Grozavu, Fofana şi Screciu

Comisia de Disciplină a sancţionat Sepsi, pe Grozavu, Fofana şi Screciu

Liga 1

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, sancţionaţi fiind Leo Grozavu, clubul Sepsi, Boubacar Fofana şi Vladimir Screciu.

Deciziile sunt următoarele:

U Craiova 1948 CS vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminări – În baza art. 63.1. a + 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Screciu Vladimir (Universitatea) cu suspendare pentru două etape şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.

În baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Fofana Boubacar (Sepsi OSK) cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei.

FC FCSB vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminare (Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK) – În baza art. 83.7 din RD, raportat la art. 88-04 şi art. 88-05 din Regulamentul Media, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu ”Avertisment” şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.

În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Leo Grozavu (Sepsi OSK) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 320 lei.

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...