Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compania petrolieră din Azerbaidjan, sponsor la o mare echipă din România. OFICIAL | Ce club a dat lovitura

Compania petrolieră din Azerbaidjan, sponsor la o mare echipă din România. OFICIAL | Ce club a dat lovituragalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

SOCAR, compania petrolieră de stat a Azerbaidjanului, a devenit sponsor la una dintre marile echipe din România.

Un mare club din România a dat o adevărată lovitură. Şefii echipei au reuşit să semneze un contract de sponsorizare cu una dintre cele mai mari companii petroliere din lume.

SOCAR, prescurtarea de la ”State Oil Company of Azerbaijan Republic”, este deţinută de Republica Azerbaidjan şi a câştigat tot mai mult teren şi în România.

Ce echipă din România a încheiat un contract de sponsorizare cu SOCAR, compania petrolieră din Azerbaidjan

Înfiinţată în 1992, SOCAR a ajuns în timp unul dintre cei mai mari jucător pe piaţa mondială de petrol şi gaze. Compania este deţinută de Azerbaidjan şi are afaceri în multe ţări din Europa şi din lume.

În România a ajuns în 2011, cu o reţea de benzinării şi în prezent este unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanţi de la noi din ţară.

Acum, cei de la SOCAR România au decis să-şi promoveze imaginea şi prin intermediul fotbalului. Aceştia au semnat un contract de sponsorizare cu U Cluj, una dintre marile echipe din fotbalul românesc.

”SOCAR, unul dintre liderii mondiali în domeniul extracţiei, procesării şi transportului petrolului şi a gazelor naturale este noul sponsor al FC Universitatea Cluj”, este anunţul făcut de echipa de pe Cluj Arena.

”Compania SOCAR este alături de fotbalul românesc, iar prin această colaborare susţinem performanţa, talentul şi munca echipei FC Universitatea Cluj.

Aceste valori stau la baza companiei şi ne bucurăm că le putem cultiva şi în afara ariei noastre de activitate”, a spus Hamza Karimov, CEO Socar România.

SOCAR nu este la prima experienţă în care sponsorizează fotbalul. Compania azeră a fost sponsor oficial la EURO 2016 şi are, de asemenea, un parteneriat cu Neftchi Baku, campioana Azerbaidjanului.

Nici U Cluj, nici SOCAR n-au oferit detalii despre durata contractului sau despre sumele de care urmează să beneficieze ”şepcile roşii”.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare