Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Companiile aeriene asaltate cu cereri de bilete. Românii dau năvală la semifinala cu Germania. Preţurile biletelor au luat-o razna

Companiile aeriene asaltate cu cereri de bilete. Românii dau năvală la semifinala cu Germania. Preţurile biletelor au luat-o raznagalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Organizatorii Euro U21 estimează peste 7.000 de suporteri români vor fi la Bologna la meciul cu Germania, iar peste 2.000 dintre ei vor veni din ţară. Majoritatea a ales avionul ca mijloc de transport, iar companiile aeriene s-au trezit că au vândut sute de bilete după meciul România U21 - Franţa U21.

Trei companii aeriene au curse zilnice directe din Bucureşti către Bologna. La două dintre ele nu mai este niciun loc liber pentru a ajunge în Italia până la startul partidei dintre România U21 şi Germania U21. Puţinele bilete rămase au ajuns să coste 275/peroană doar pe segmentul dus. Bilete de întors se găsesc la discreţie, dar cine vrea să se întoarcă vineri, trebuie să plătească cel puţin 200 de euro. 

Cursele directe de joi către Bologna sunt deja pline

În acest moment, cea mai simplă variată de a ajunge din Bucureşti la Bologna este zborul cu escală sau alegerea unei curse cu destinaţia MIlano sau Roma, apoi transferul cu trenul.

Bilete mai ieftine de la Cluj 

Suporterii din Ardeal sunt puţin mai norocoşi. De la Cluj, se găsesc bilete directe către Bologna şi miercuri, şi joi. Preţurile sunt cuprinse între 100 euro şi 150 euro (dus) şi 150 euro (întors).

Afla mai multe despre: bilete avioneurogermania 

viewscnt
Articole similare