Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţia dintre România şi Australia // Darren Cahill, analiză la rece: „Românii mă văd diferit”

Comparaţia dintre România şi Australia // Darren Cahill, analiză la rece: „Românii mă văd diferit”

Tenis

Comentarii

Simona Halep (29 de ani) a plecat spre Australia, unde se va desfăşura competiţia Australian Open. Numărului 2 WTA îi s-a alăturat şi Darren Cahill, antrenorul sportivei. comparatia dintre romania si australia

În 8 februarie va începe Australian Open. Cei doi, conform protocolului competiţie, sunt obligaţi să stea în carantină 14 zile. 

Cahill a acordat în acest timp şi un interviu în care a explicat cum este el văzut în România, faţă de imaginea pe care o are în Australia. „Sunt un nume mai mare în România decât în Australia. În Australia sunt fiul lui Jack (n.r. un fost important jucător de fotbal australian), dar sunt mult mai fericit că în România sunt antrenorul Simonei, sunt văzut diferit", a povestit pentru spotmedia.ro, Cahill. 

Simona Halep nu a mai ieşit din top 5 în ultimii 5-6 ani. Pentru o jucătoare de înălţimea ei, care nu are o armă importantă, să rămână aici şi să câştige în continuare, este ceva demn de lăudat. Nu este deloc uşor. Vezi multe jucătoare care au un an-doi buni, iar apoi coboară pentru că e foarte dificil să rezişti fizic la acest nivel. Dar Simona nu a făcut asta, a continuat să câştige şi urăşte să piardă. Se enervează rău când pierde, din acest motiv luptă până la ultima picătură ca să câştige” a mai adăugat antrenorul.

CE A POSTAT CAHILL ÎN PRIMA ZI DE CARANTINĂ 

 

Afla mai multe despre: darren cahill 

viewscnt
Articole similare