Experiențe împreună.
You are here:

Comparaţia făcută de Cornel Dinu între Ouzounidis şi Petrea. Ce a remarcat expertul Telekomsport! "El are o anumită prezenţă pe scenă, textul şi mişcările sunt ordonate din culise!"

Comparaţia făcută de Cornel Dinu între Ouzounidis şi Petrea. Ce a remarcat expertul Telekomsport! "El are o anumită prezenţă pe scenă, textul şi mişcările sunt ordonate din culise!"

FCSB

Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-0 împotriva celor de la FCSB, pe teren propriu, într-un meci al etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 1.

FCSB a înregistrat al doilea eşec consecutiv în play-off, după înfrângerea cu Sepsi şi a rămas pe locul 2 în clasament. Craiova este tot pe 3, dar s-a apropiat la două puncte de FCSB şi la patru de liderul CFR Cluj. 

În direct la Minutul 91, Cornel Dinu a făcut o paralelă între cei doi antrenori ai echipelor. Expertul Telekomsport a remarcat că grecul Ouzounidis are o prezenţă care impune respect, iar comportamentul lui Toni Petrea arată că, de fapt, nu are responsabilitate la echipa roş-albaştră. 

"Îmi aduc aminte pe timpuri, în momentul când antrenorul intra într-un vestiar, echipa se ridica în picioare la antrenament. Deci e vorba de ţinută. Priviţi cât impune figura aceasta a lui Ouzounidis şi cât a schimbat realismul de joc. Chiar dacă câştigă cu 1-0 echipa pe care o antrenează. Şi priviţi figurile pe care le afişează Toni Petrea.

El era vesel, nu se întâmplase absolut nimic. Am pierdut cu 2-0. Domne, el are o anumită prezenţă pe şcenă, textul şi mişcările sunt ordonate din culise, deci omul este liniştit din punctul ăsta de vedere, nu are o responsabilitate. 

La fel, priviţi, gura aceasta care este în pământ. Doar cuvinte de strategie tehnică ca ale lui Edi Iordănescu. Şi priviţi un tip realmente serios, a cărui amprentă crează o responsabilitate şi o putere de joc. Asta este părarea mea, şi nu plecând de la ideea asta. Chipul tradează sufletul. Dar autoritatea se poate citi pe faţa unui antrenor.

Şi vedeţi că pretutindeni există această autoritate sau când ea este urmată sau este încadrată de un zâmbet, aia presupune o reflexie inteligentă care motivează jucătorul, iar din punctul ăsta de vedere noi suntem destul de departe", a spus Cornel Dinu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Poze demențiale cu Simona Halep în croazieră în luna de miere