Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţia inedită făcută de Solksjaer între Cristiano Ronaldo şi Michael Jordan: "Aceştia sunt campionii adevăraţi"

Comparaţia inedită făcută de Solksjaer între Cristiano Ronaldo şi Michael Jordan: "Aceştia sunt campionii adevăraţi"
Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer a lăudat prestaţia lui Cristiano Ronaldo, autorul unei "duble" în partida cu Atalanta Bergamo (2-2), marţi, în Grupa F a Ligii Campionilor, comparându-l pe portughez cu fostul star al baschetului american, Michael Jordan.

"Cristiano Ronaldo este un lider, iar rolul său este să marcheze. El este precum Michael Jordan pentru Chicago Bulls. Aceştia sunt campionii adevăraţi. El devine din ce în ce mai bun alături de noi.

Punctul obţinut aici este foarte important. Iar această atitudine, de a nu renunţa niciodată, nu poate fi pusă la îndoială. Desigur, am fost puţin prea lejeri în prima repriză, pierzând prea multe mingi, lăsând prea multe spaţii. Dar am marcat un gol grozav, iar cele două goluri ale adversarilor au fost la limita ofsaidului", a declarat Solskjaer.

Atalanta a condus în două rânduri în partida cu Manchester United, prin golurile lui Josip Ilicic (12) şi Duvan Zapata (56), însă Cristiano Ronaldo a egalat de fiecare dată, în prelungirile celor două reprize (45+1, 90+1).

Manchester United a acumulat 7 puncte în urma acestei remize, fiind la egalitate cu liderul grupei, Villarreal, care a învins-o pe teren propriu, cu 2-0, pe Young Boys Berna. Atalanta se află pe poziţia a treia, cu 5 puncte, iar Young Boys e ultima, cu 3 puncte.

Cristiano Ronaldo (36 ani) a marcat 9 goluri în 11 partide disputate de la revenirea sa la Manchester United, în acest sezon, cinci dintre reuşitele sale fiind în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: atalantacristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare