Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţie incredibilă a lui Radu Drăguşin cu un alt fundaş de talie mondială. "Virgil van Dijk de România"

Comparaţie incredibilă a lui Radu Drăguşin cu un alt fundaş de talie mondială. "Virgil van Dijk de România"
Comentarii

Radu Drăguşin este comparat cu Virgil van Djik, de presa engleză. Fundaşul lui Juventus este pe val şi toată lumea este cu ochii pe el.

Radu Drăguşin este urmărit din toate părţile şi a atras atenţia tuturor prin fizicul său şi evoluţiile pe care le are în tricoul lui Juventus.

Comparaţie incredibilă a lui Radu Drăguşin cu un alt fundaş de talie mondială

Presa engleză l-a comparat pe Radu Drăguşin cu super fundaşul celor de la Liverpool. Fotbalistul lui Juventus se aseamănă din punct de vedere fizic, dar şi al jocului cu olandezul de pe Anfield. Cei de la Dailymail au scris doar cuvinte de laudă la adresa lui Drăguşin, care se află într-un punct excelent al carierei la doar 19 ani.

"Cu o înălţime de 1.90, solidul fundaş Drăguşin este numit "Virgil van Dijk de România" datorită felului în care se descurca cu mingea în timp ce arată o poziţionare fantastică în mijlocul defensivei. La Juventus, tânărul de 19 ani învaţă de la Leonardo Bonucci şi Giorgio Chiellini. Pirlo, antrenorul echipei, i-a oferit posibilitatea să se remarce şi la prima echipă.

La fel ca Kluivert, nu este o surpriză că Drăguşin a devenit un fotbalist profesionist, ţinând cont de faptul că părinţii lui au jucat volei şi baschet. Chelsea, PSG şi Atletico Madrid au încercat să obţină semnătura acestuia în ultimii ani şi nu încape urmă de îndoială că poate deveni unul dintre cei mai buni fundaşi", au scris englezii de la Dailymail.

Radu Drăguşin a refuzat ofertele din Anglia

Potrivit sursei menţionate mai sus, Radu Drăguşin a refuzat cele două oferte din Premier League şi a ales să semneze cu Juventus un contract valabil pe 5 ani.

"Radu Drăguşin, fundaşul lui Juventus a refuzat oferta de la Crystal Palace şi interesul lui Newcastle. Jucătorul de 19 ani va semna un contract valabil pentru următorii 5 ani când se va întoarce de la echipa naţională.", au mai scris englezii.

Fundaşul de 19 ani al lui Juve este convocat şi la echipa naţională U21, de către Adi Mutu, care se va baza pe serviciile lui "Virgil van Dijk de România". Cota de piaţă a lui Radu Drăguşin a crescut de la 800.000 de euro la 3 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: radu dragusin juventus 

viewscnt
Articole similare