Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţie îndrăzneaţă făcută de Daniel Pancu: "Oricare antrenor mare din străinătate nu cred că reuşea ce am reuşit eu"

Comparaţie îndrăzneaţă făcută de Daniel Pancu: "Oricare antrenor mare din străinătate nu cred că reuşea ce am reuşit eu"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a câştigat în deplasarea de la Hermannstadt, scor 1-0, în ultimul meci disputat în acest an, iar echipa lui Daniel Pancu a încheiat turul de campionat cu 14 puncte obţinute în cele 15 etape jucate.

"S-a încheiat un tur de campionat fără ca jucătorii să primească vreun salariu. Bine, se vor întâmpla lucruri săptămâna viitoare. Deci este meritul lor fantastic, dar cred că este şi al meu, pentru că am primit cu demnitate multe critici.

Cred că orice antrenor, nu neapărat din România, orice antrenor mare din străinătate, nu ştiu dacă reuşea să capaciteze o echipă în ultimele două jocuri ale sezonului, o echipă căzută, o echipă neplătită, de maniera îm care am făcut-o eu. Ştiam că sunt multe lucruri în neregulă, greutăţi, dar nu mă aşteptam să fie cum a fost în acest tur de campionat.

Nu există antrenori slabi. Dar există relaţia cu grupul şi relaţia cu suporterii. În momentul în care lucrurile nu mai funcţionează între jucători şi antrenor, atunci antrenorul este schimbat. Dar la mine, cu toate nenorocirile alea, feedback-ul din partea jucătorilor a fost extraordinar. Când conducătorii i-au întrebat dacă au vreo problemă cu antrenorul, au spus clar că nu au vreo problemă. S-a văzut asta în ultimele două jocuri, în modul cum au reacţionat. Cred că au jucat pe undeva şi pentru mine" , a spus Daniel Pancu.

"Într-adevăr, un parcurs dezastruos ca puncte, dar niciodată nu ne-am pierdut speranţa. Ştiam că dacă vom lega câteva rezultate pozitive, ne vom reveni. Nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că mai este un retur de campionat şi sperăm să fim mult mai constanţi şi mai pragmatici în unele momente ale jocului" , a declarat Cosmin Frăsinescu.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare