Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţie între patronii momentului din Liga I. Gigi Becali VS Mihai Rotaru: „Unul vorbeşte pe faţă, altul pe la spate”

Comparaţie între patronii momentului din Liga I. Gigi Becali VS Mihai Rotaru: „Unul vorbeşte pe faţă, altul pe la spate”

Superliga

Comentarii

Craiova şi FCSB duc un duel la distanţă nu doar din perspectiva luptei pentru titlul din Liga 1, dar şi în ce priveşte duelul orgoliilor dintre cei doi oameni de care depind cele două echipe, Mihai Rotaru şi Gigi Becali.

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, a comparat cei doi patroni cu care a lucrat în Liga I. 

Piţurcă a lăsat de înţeles că preferă stilul lui Gigi Becali în detrimentul lui Mihai Rotaru.

„Gigi Becali e la vedere. El vine şi vorbeşte pe la televizoar, prin faţă. Rotaru prin spate. Rotaru ascultă şi de alţii. A venit o dată de ce Mihăilă nu joaca mai lipit de tuşă. M-a întrebat pe mine într-o zi. El vorbeşte cu mulţi oameni de fotbal şi îi bagă multe lucruri în cap. De aici vin multe. Eu i-am zis şi atuncă că Mihăilă are nevoie să se folosească toată suprafaţa terenului, pentru că echipele care joacă cu Craiova se apară. La mine nu s-a implicat sî îmi zică de echipă, pe cine să bag sau aşa”, a mărturisit în direct la Telekom Sport Victor Piţurcă. 

Între Gigi Becali şi Mihai Rotaru există o concurenţă acerbă în ultima vreme, în materie de transferuri. De asemenea, ambele echipe îşi doresc titlu în acest sezon de Liga I.

Afla mai multe despre: gigi becalimihai rotaruuniversitatea craiovavictor piturcafcsb 

viewscnt
Articole similare