Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţie măgulitoare pentru George Puşcaş! Nemţii impresionaţi de atacantul lui Palermo după duelul din semifinalele Euro 2019

Comparaţie măgulitoare pentru George Puşcaş! Nemţii impresionaţi de atacantul lui Palermo după duelul din semifinalele Euro 2019

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş a fost eroul României în prima repriză contra Germaniei. Românul a marcat de două ori în poarta lui Nubel.

Vârful lui Palermo a atras o mulţime de laude pentru prestaţia sa din prima repriză a meciului contra Germaniei. Presa spaniolă i l-a propus, mai în glumă, mai în serios lui Florentino Perez, iar italienii şi-au manifestat uimirea că vârful naţionalei de tineret nu a fost titular constant la Palermo sezonul trecut.

Chiar şi pe germani i-a impresionat George Puşcaş. Aceştia l-au comparat cu uriaşul fotbalist maghiar Ferenc Puşkaş, fost mare jucător al naţionalei anilor '50 şi al echipei Real Madrid: "Se mai gândeşte şi altcineva când aude numele Puşcaş la marele Ferenc Puşkaş şi a sa Pusztasohne (Herbert Zimmerman) din naţionala maghiară care făcea senzatie la Cupa Mondială din 1954?" scrie jurnalistul german Michael Kroker pe Twitter.

 

 

Puşcaş, autor a patru goluri la turneul final i-a dat pe spate şi pe cei de la Goal.com: "Un nume mare, un viitor mare" scrie celebrul site pe Twitter.

 

George Puşcaş a fost înlocuit în minutul 87 al meciului cu Germania cu Adrian Petre, la capătul unui meci remarcabil făcut în faţa campioanei Europene. 

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare